Weleda Měsíčkový kojenecký olej 10 ml

Weleda Měsíčkový kojenecký olej 10 ml

Značka: Weleda
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kojenecký měsíčkový olej chrání dětskou pokožku před podrážděním, vysušením i vznikem zánětů. Jednoduché složení o dvou ingrediencích jemnou pokožku vyživí, zklidní a dodá jí potřebné živiny i ochranu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kojenecký měsíčkový olej Weleda chrání citlivou dětskou pokožku před podrážděním, vysušením ci vznikem zánětů. Jednoduché složení o dvou ingrediencích jemnou pokožku vyživí, zklidní a dodá jí potřebné živiny i ochranu.

Čistý sezamový olej poskytuje pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Zároveň na pleti vytvoří lehký ochranný film, který ji chrání před chladem, větrem i vznikem opruzenin.

Za pomoci výtažků z měsíčku lékařského, který má výborné zklidňující a hojivé vlastnosti, Kojenecký olej pečuje o citlivou pokožku vašeho miminka, ale i vaši. Díky nulovému obsahu parfemace či esenciálních olejů je Kojenecký olej vhodný i pro tu nejcitlivější nejjemnější pokožku.

Péče pro citlivou pleť

Kojenecký měsíčkový olej Weleda vás překvapí svými vyživujícími schopnostmi, které jdou ruku v ruce s jemnou olejovou konzistencí, která poskytne pokožce vašeho děťátka vydatnou péči, aniž by ji zatížila. Tělový olej je záchranou i pro velmi suchou pokožku, které dodává dostatečnou vláhu a udržuje ji komfortně vláčnou po celý den, navíc ji příjemně provoní.

Hedvábně jemná pokožka

Tělový olej Weleda pro děti zanechá pokožku doslova sametově hebkou. Nanášejte jej po každé koupeli na ještě vlhkou pokožku miminka a několik kapek rozehřejte v dlaních. Výhodou tělového oleje je, že jej stačí skutečně pár kapek na celé tělo. Důkladná masáž navíc podpoří prokrvení pokožky, čímž urychluje její regeneraci a podporuje tok lymfy.

Lehká textura

Nemusíte se bát, že by tělový olej pokožku děťátka zamastil nebo zanechal ulepený pocit. Pokud jej nanesete na vlhkou pokožku, tak se během několika málo okamžiků vstřebá a nezanechává za sebou mastný film. Měsíčkový olej na celé tělo zásobuje pokožku hydratací po celý dlouhý den a udržuje ji dlouhodobě komfortně vláčnou a chráněnou proti vysušení.

Uklidňující vůně

Díky sezamovému oleji tak pokožka dostane skutečně intenzivní péči. Sezamový olej je vhodný i na velmi suchou pokožku a navrací pokožce její přirozenou pružnost a vláčnost. Výtažek z měsíčku lékařského nejen, že zmírňuje podráždění a zarudnutí, ale provoní pokožku svým uklidňujícím aroma, které ukolébá miminko ke klidnému spánku.  

Použití: Malé množství Měsíčkového oleje naneseme na čistou vlhkou pokožku celého těla a jemně vmasírujeme.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Calendula

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dětská Weleda slaví 30

Krása z přírody, která překonává čas

Vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Calendula

Nenašli jste to pravé? Co tohle?