Everyday Minerals Minerální korektor Sunlight Color 1,7 g

Everyday Minerals Minerální korektor Sunlight Color 1,7 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Minerální korektor Sunlight Color je ideální pro světlý až střední tón pleti.Díky svému žlutému zabarvení účinně kryje tmavé kruhy pod očima a je také vhodný pro bodovou korekci tmavých skvrn způsobených např. slunečním zářením.Minerální korektor lze použít i ke korekci zarudnutí pleti. Jeho všestranné vlastnosti dodají problematické pleti mladistvý vzhled. Jeho textura je hedvábná a mimořádně hla

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Minerální korektor Sunlight Color je ideální pro světlý až střední tón pleti.

Díky svému žlutému zabarvení účinně kryje tmavé kruhy pod očima a je také vhodný pro bodovou korekci tmavých skvrn způsobených např. slunečním zářením.

Minerální korektor lze použít i ke korekci zarudnutí pleti. Jeho všestranné vlastnosti dodají problematické pleti mladistvý vzhled. Jeho textura je hedvábná a mimořádně hladká. V praktické dóze se sítkem.

Ideální je aplikovat korektor pod minerální make-up.

Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. Může obsahovat: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Tip: Pro nanášení korektoru ideálně použijte oválný stětec na korektor nebo štětec Foundation.

Upozornění: Ačkoliv se snažíme znázorňovat jednotlivé odstíny dle skutečnosti, může se barva, kterou vidíte na obrazovce, mírně lišit od skutečného stavu v závislosti na typu monitoru vašeho počítače.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Odstín: střední, světlá

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

*** / Petra 18. 1. 2014 11:13

celkem dobrý korektor, ještě jsem nenašla korektor, který by perfektně zakryl mé trvalé kruhy pod očima (tedy až na jeden, který je však plný parabenů apod.) ale v porovnání s ostatním je dobrý, akorát si s ním musíte více vyhrát při nanášení..

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?