Everyday Minerals Minerální make-up Light Medium, mini 0,14 g

Everyday Minerals Minerální make-up Light Medium, mini 0,14 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Minerální make-up pro světlou až střední pleť se žlutými a růžovými podtóny.100% přírodní a čistě veganský sypký pudr, který sjednotí Vaši pleť a dodá jí bezchybně hebký vzhled bez pocitu vytvořené nepřirozené masky.Všechny textury minerálních make-upů Everyday Minerals nechávají pokožku přirozeně dýchat, přesto jsou velmi odolné vůči vodě a případným otěrům tváře. Přirozeně kryjí nedokonalosti pl

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Minerální make-up pro světlou až střední pleť se žlutými a růžovými podtóny.

100% přírodní a čistě veganský sypký pudr, který sjednotí Vaši pleť a dodá jí bezchybně hebký vzhled bez pocitu vytvořené nepřirozené masky.

Všechny textury minerálních make-upů Everyday Minerals nechávají pokožku přirozeně dýchat, přesto jsou velmi odolné vůči vodě a případným otěrům tváře. Přirozeně kryjí nedokonalosti pleti a jemné vrásky.

Jestliže máte rozšířené (otevřené, zvětšené) póry nebo kruhy pod očima, doporučujeme před nanesením make-upu na problematická místa nanést korektor. V případě popraskaných kapilár nebo zarudnutí pokožky použijte nejprve Mint Color korektor.

Přirozený obsah minerálů oxidu zinečnatého (Zinc Oxide) a oxidu titaničitého (Titanium Dioxide) pomáhá chránit před UV slunečním zářením.

Nejlepšího výsledku dosáhnete, pokud použijete štětce k nanášení minerálního make-upu. Ideální jsou štětce Everyday Minerals Large Mineral a Flat top.

INTENZIVNÍ PLNĚ KRYCÍ TEXTURA (IT Base)
Intenzivní plně krycí textura je vyvinuta pro dokonalý vzhled. Jedinečné složení vytváří pocit lehkosti, jakobyste na jej sobě ani neměla. Je ideálním řešením pro ty, kteří hledají make-up pro přirozeně jemnou matnou pleť, který dokonale splyne s odstínem Vaší pleti. Intenzivní textura je vyvinuá pro normální až mastnou pleť.

Mica (CI 77019), Může obsahovat: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).

Tip: Před aplikací make-upu doporučujeme hydratovat pokožku. Po vstřebání do pokožky aplikujte jednu nebo více tenkých vrstev make-upu pro vytvoření požadovaného výsledku.

Upozornění: Ačkoliv se snažíme znázorňovat jednotlivé odstíny dle skutečnosti, může se barva, kterou vidíte na obrazovce, mírně lišit od skutečného stavu v závislosti na typu monitoru vašeho počítače.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Odstín: střední, světlá

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: