Everyday Minerals Minerální make-up Linen, mini 0,14 g

Everyday Minerals Minerální make-up Linen, mini 0,14 g

(1 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Minerální make-up Linen je vhodný pro velmi světlou až světlou pleť s neutrálními podtóny.100% přírodní a čistě veganský sypký pudr, který sjednotí Vaši pleť a dodá jí bezchybně hebký vzhled bez pocitu vytvořené nepřirozené masky.Všechny textury minerálních make-upů Everyday Minerals nechávají pokožku přirozeně dýchat, přesto jsou velmi odolné vůči vodě a případným otěrům tváře. Přirozeně kryjí ne

Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu
Minerální make-up Linen je vhodný pro velmi světlou až světlou pleť s neutrálními podtóny.

100% přírodní a čistě veganský sypký pudr, který sjednotí Vaši pleť a dodá jí bezchybně hebký vzhled bez pocitu vytvořené nepřirozené masky.

Všechny textury minerálních make-upů Everyday Minerals nechávají pokožku přirozeně dýchat, přesto jsou velmi odolné vůči vodě a případným otěrům tváře. Přirozeně kryjí nedokonalosti pleti a jemné vrásky.

Jestliže máte rozšířené (otevřené, zvětšené) póry nebo kruhy pod očima, doporučujeme před nanesením make-upu na problematická místa nanést korektor. V případě popraskaných kapilár nebo zarudnutí pokožky použijte nejprve Mint Color korektor.

Přirozený obsah minerálů oxidu zinečnatého (Zinc Oxide) a oxidu titaničitého (Titanium Dioxide) pomáhá chránit před UV slunečním zářením.

Nejlepšího výsledku dosáhnete, pokud použijete štětce k nanášení minerálního make-upu. Ideální jsou štětce Everyday Minerals Large Mineral a Flat top.

MATUJÍCÍ TEXTURA (Matte Base)
Rozlučte se i se sebemenším náznakem lesku. Matující textura je ideální pro všechny typy pleti. Na Vaší pleti vytvoří dokonale matný povrch a okamžitě odstraní lesk. Tato textura poskytuje plné krytí, což je ideální pro ty, kteří chtějí dosáhnout přirozeně svěží a krásné pleti bez nežádoucího lesku.

Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. Může obsahovat: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens (CI 77288).

Tip: Před aplikací make-upu doporučujeme hydratovat pokožku. Po vstřebání do pokožky aplikujte jednu nebo více tenkých vrstev make-upu pro vytvoření požadovaného výsledku.

Upozornění: Ačkoliv se snažíme znázorňovat jednotlivé odstíny dle skutečnosti, může se barva, kterou vidíte na obrazovce, mírně lišit od skutečného stavu v závislosti na typu monitoru vašeho počítače.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Odstín: světlá, velmi světlá

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: