Lavera Minerální oční stíny 05 horská modř, Trend Sensitive 1,6 g

Lavera Minerální oční stíny 05 horská modř, Trend Sensitive 1,6 g

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

No. 05 horská modřNová kolekce očních stínů nabízí osm zcela přírodních odstínů, s jejichž pomocí dodáte pohledu neodolatelné kouzlo. Čistě přírodní složení s minerály křemíku a hořčíku, BIO rýžovým práškem, zjemňujícími BIO oleji a BIO rostlinnými lipozomy dodává očním stínům jejich lehkou, krémovou konzistenci, která dokonale sedí a nestírá se. Drobné krystalky oxidu stříbra odráží světlo a doko

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
No. 05 horská modř
Nová kolekce očních stínů nabízí osm zcela přírodních odstínů, s jejichž pomocí dodáte pohledu neodolatelné kouzlo. Čistě přírodní složení s minerály křemíku a hořčíku, BIO rýžovým práškem, zjemňujícími BIO oleji a BIO rostlinnými lipozomy dodává očním stínům jejich lehkou, krémovou konzistenci, která dokonale sedí a nestírá se. Drobné krystalky oxidu stříbra odráží světlo a dokonale tak rozzáří oči. Schváleno dermatology a očními specialisty. Ideální i pro osoby používající kontaktní čočky. Tyto oční stímy neobsahují karmín a jsou vhodné pro vegany.

certifikáty: NATRUE, VEGAN
vhodné pro: líčení
konzistence: prášková
barva: modrá
balení: plastový obal

produktová řada: TREND SENSITIV
* špičková dekorativní kosmetika pro jemnou a citlivou pleť
* výrobky jsou vyráběny podle přísných kritérií pro kontrolovanou přírodní kosmetiku
* receptury jsou zkoušeny na dobrovolnících s citlivou pletí

INCI: Mica, Tricaprylin, Magnesium Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Tocopherol, Vegetable Oil (Olus Oil), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Alcohol*, Camelina Sativa Seed Oil, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Ascorbyl Palmitate, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Citral**[+/- Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Silica, Titanium Dioxide (CI 77891), Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide (CI 77861), Silver Oxide]
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: modrá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Krásné oči s přírodním make-upem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?