Lavera Minerální oční stíny 06 lesní zelená, Trend Sensitive 1,6 g

Lavera Minerální oční stíny 06 lesní zelená, Trend Sensitive 1,6 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní minerální oční stíny Lavera v odstínu lesní zeleň jsou vhodné jak pro podtržení přirozeného vzhledu při denním líčení, tak pro vytvoření večerního dramatičtějšího pohledu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní minerální oční stíny Lavera v odstínu lesní zeleň jsou vhodné jak pro podtržení přirozeného vzhledu při denním líčení, tak pro vytvoření večerního dramatičtějšího pohledu. Jsou založeny na minerální bázi, díky tomu jsou dlouhotrvající, neslévají se a nevějířkují. Čistě přírodní složení s minerály křemíku a hořčíku, BIO rýžovým práškem, zjemňujícími BIO oleji a BIO rostlinnými másly je vhodné i pro velmi citlivou pleť a uživatele očních čoček.

Kokosový, slunečnicový a arganový olej, bambucké a kakaové máslo obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů. Rozmazlují tak oční okolí pořádnou dávkou výživy, regenerace a hydratace. Drobné krystalky oxidu stříbra odráží světlo a dokonale rozzáří oči

Bylinné výtažky z růžových a lipových lístků mají zklidňující účinky, extrakt z lékořice přináší chladivou úlevu. Stíny jsou navíc obohaceny o vitamin C a E. Ty jsou silnými antioxidanty a nejen, že přirozeně prodlužují trvanlivost výrobku, ale zároveň regenerují a rozjasňují oční okolí.

Použití: Naneste na pleť očních víček za pomocí šťetce, prstů, či pěnového aplikátoru.

Tip: Pro výraznější vzhled naneste pomocí navlhčeného aplikátoru.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: zelená

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Krásné oči s přírodním make-upem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?