Lavera Minerální oční stíny MONO 37 olivová 2 g

Lavera Minerální oční stíny MONO 37 olivová 2 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyjádřete svou jedinečnou krásu s decentním odstínem minerálních očních stínu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Minerální oční stíny značky Lavera v olivové barvě dodají Vašim očím hloubku a rozměr. Decentní olivový odstín podtrhne přirozenou krásu každé ženy. Stíny se velmi dobře nanáší a díky svému složení také dlouho vydrží. Tato řada byla inspirována barvami přírody, pokrývají tedy široké spektrum od jemných a tlumných až po výrazné a syté barvy. Oční stíny obsahují organické oleje a másla, která pomáhají zvlhčit jemnou oční pokožku. Díky výtažkům z rakytníku, květu růže, lípy a slézu poskytují oční stíny ochranu proti stárnutí pleti.
 
Arganový olej vykazuje značné anti-aging účinky, obnovuje vitalitu unavené pokožky, hydratuje, zvláčňuje, vyhlazuje, podporuje regeneraci, ničí volné radikály a chrání ji tak před poškozením. Obsah jojobového oleje napomáhá regeneraci pokožky a udržuje ji přirozeně hydratovanou. Kokosový olej zpomaluje stárnutí pokožky, pleť zjemní, posilí a zpevní tkáň, také ochrání před poškozením UV zářením. Olivový olej pleť celkově regeneruje, zvláčňuje, pěstí a zklidňuje. Bambucké máslo je výborné pro ošetření suché, stárnoucí a náročné pleti. Kakaové máslo je bohatým zdrojem vitaminu E a podporuje hydrataci pokožky.
 
Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky, která se jako jedna z prvních dostala i do řetězců drogerií, a tím začala psát novou kapitolu dějin přírodní kosmetiky. Její vysoká kvalita příznivé ceny způsobily, že se na přírodní kosmetiku začalo více zákazníků dívat jako na finančně přijatelnou variantu chemickým výrobků. Cílem značky je nabídnout kvalitní kosmetikou s čistě přírodním složením, která je vhodná pro citlivou a alergickou pokožku, stejně tak i pro naše nejmenší. Jejich heslem je "Bio a přírodní kosmetika pro každého".
 
Oční stíny jsou vhodné pro uživatele kontaktních čoček a mají certifikát NATRUE.
 

Použití: Pomocí štětce aplikujte na oční víčka.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: olivová

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?