Lavera Minerální sypký pudr transparentní, Trend Sensitiv 8 g

Lavera Minerální sypký pudr transparentní, Trend Sensitiv 8 g

Lavera Minerální sypký pudr transparentní, Trend Sensitiv 8 g

(7 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný fixační pudr s velice lehkou strukturou je perfektní tečkou za vaším bezchybným líčením. Nezatěžuje pokožku a přírodní hydratační složky zabraňují nadměrnému vysušení pleti. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Minerální sypký pudr transparentní je perfektní tečkou za vašim bezchybným líčením. Fixační pudr je skvělou metodou, jak prodloužit výdrž vašeho make-upu a zabránit jeho rozmazávání či stékání během dne. Dokáže udržet pokožku dlouhodobě matnou a účinně absorbovat nadbytečný kožní maz. Díky jemně namleté struktuře dokonale přilne k pokožce a vytvoří na ní neviditelný ochranný štít.

Velice lehká textura tohoto pudru nezatěžuje pleť a neucpává póry, je proto vhodný pro všechny typy pleti. Je transparentní, takže se nemusíte zabývat výběrem vhodného odstínu. Lze jej použít jak samostatně, tak v kombinaci s vaším oblíbeným make-upem či tónovacím krémem. Okamžitě vyhladí povrch pokožky a opticky minimalizuje rozšířené póry a drobné vrásky.

Díky kvalitním přírodním ingrediencím má prospěšný vliv na kvalitu pleti. Obsažený arganový olej je bohatý na vitaminy a nenasycené mastné kyseliny, proto pleť hloubkově chrání a dodává vám svěží komfortní pocit po celý den. Pudr se snadno a rovnoměrně nanáší a neoxiduje. Můžete jej použít jak na celou tvář, tak například jen pod oči či lokálně k zafixování korektoru. Díky svému univerzálnímu použití je tento sypký pudr absolutní nezbytností do vaší kosmetické taštičky.

Pro dokonalý make-up

Minerální sypký pudr Lavera dokončí vaše líčení a udrží jej perfektní po celý den. Sypký transparentní pudr se používá až na samotný závěr líčení, kdy napomáhá sjednotit vzhled tváře a zafixovat líčení pro celodenní výdrž. Můžete jej použít na všechny typy make-upů, ať už krémové, minerální či tekuté. Pudr zabrání rozpíjení make-upu během dne a nadměrnému lesku pokožky.

Univerzální odstín

Odstín tohoto sypkého fixačního pudru je skutečně univerzální, proto je vhodný pro všechny tóny pokožky. Vytváří na pleti neviditelný ochranný závoj, který nezmění barvu vašeho make-upu a není na tváři patrný. Pomáhá vstřebávat nadbytečný kožní maz v průběhu dne a udržuje váš make-up v perfektním stavu. Pokožka bude sametově jemná a dokonale zmatněná.

Lehká textura

Minerální transparentní pudr Lavera má velice jemnou strukturu, která skvěle přilne k pokožce a nezatěžuje ji. Díky obsaženým přírodním složkám je tento pudr dobře snášen i citlivou pletí a nedochází k jejími nadměrnému vysušování. Bambucké a kakaové máslo jí dodávají hloubkovou výživu, zatímco arganový olej jí dodává potřebné vitaminy a další živiny. 

Použití: Odsypte malé množství pudru do víčka a naneste na štětec. Jemným poklepáváním aplikujte na tvář.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: neutrální

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

spokojenost / Barbora 4. 4. 2018 13:27

hezky matuje, neucpává póry

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?