Faran Minerální tvářenka, Breezy Beach Blush

Faran Minerální tvářenka, Breezy Beach Blush 3 g, 10 ml

Faran Minerální tvářenka, Breezy Beach Blush

Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehká minerální sypká tvářenka zjemňuje a rozjasňuje tón pleti. Tvářenka odráží světlo a tónuje pokožku dle intenzity nanesení prášku. Odstín Breezy Beach je jemně broskvový. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

100% přírodní složení. 10 % ingrediencí v bio kvalitě. Taková je minerální tvářenka Faran.

Lehká minerální sypká tvářenka zjemňuje váš vzhled a rozjasňuje tón pleti. Tvářenka odráží světlo a tónuje pokožku dle intenzity nanesení prášku. Jemné minerální složení neucpává póry a je vhodné i pro mastnou problematickou pokožku. Dokonale přilne k pleti a vydrží celý den až do večerního odlíčení. Odstín Breezy Beach je přirozeně rozjasňující. Jemná broskvová barva je vhodná pro všechny typy pleti, dodá nalíčení nenápadně sofistikovanou svěžest.

Minerální pigmenty využijete opravdu všestranně. Jako sypkou tvářenku nebo oční stíny. S troškou krému vytvoříte zase krémovou tvářenku nebo rtěnku. S malým množstvím vody zase intenzivní tekutou linku. A nebo slaďte své líčení s lakem na nehty a minerálním práškem.

Kosmetika Faran obsahuje čisté přírodní ingredience, které hloubkově vyživují a hydratují pleť. Tato kosmetika neobsahuje vodu, ale účinné rostlinné látky, které přinesou krásu i vaší pleti. Zatímco pečující kosmetika Faran je plná výživných voňavých ingrediencí, dekorativní řada obsahuje 100% čisté přírodní minerály, které dodávají pleti krásu v mnoha odstínech.

Použití: Ideálně nanášejte štětcem na tvářenku. Malé množství prášku odsypte do víčka a naberte štětcem. Důkladně minerály do štětce zapracujte, přebytečné množství odklepněte ze štětce zpátky. Nanášejte jemnými krouživými pohyby na lícní kosti.

Tip: Prášek lze použít universálně i jako oční stíny, na rty i na pokožku. Nanášet můžete štětcem nebo zkuste minerální prášek přimíchat do oblíbeného balzámu na rty, získáte tak krémovou rtěnku, tvářenku i oční stíny. Nebo ho přidejte do laku na nehty, můžete tak bezchybně sladit barvu nalakovaných nehtů, tvářenky, rtěnky i očních stínů. Jednotlivé odstíny minerálních prášků můžete mezi sebou míchat pro dosažení optimálního a originálního odstínu.

Upozornění: Pouze na objednávku. Doobjednáme na základě poptávky. Dodací lhůta 20-40 dní.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Barva: broskvová, hnědá

Produktové řady: Faran Beauty Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

4 rady pro minerální make-up a začátečníky

Faran: Kosmetika z pouště

Jak na tvářenku

Minerální pigmenty a co s nimi

S minerály ke krásné pleti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?