Nástroje Zdraví Mladá pšenice bio 200 g

Nástroje Zdraví Mladá pšenice bio 200 g

Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mladá pšenice obsahuje díky šetrnému zpracování vysoké množství vitaminů, minerálů a aminokyselin, včetně B12, který je důležitý zejména pro vegetariány a vegany.

Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mladá pšenice Nástroje Zdraví působí díky vysokému obsahu vitaminů, minerálů a aminokyselin příznivě na organismus. Pšenice má vysoký obsah minerálních látek a vitaminu B12, který je mimořádně důležitý pro vegetariány a osoby s pomalým spalováním.

Pšenice je bohatá na množství vitaminů, minerálů, aminokyselin, bioflavonoidů a dalších látek potřebných pro regeneraci a správnou funkci organismu. Vysokého obsahu těchto látek je docíleno i díky tomu, že je pšenice pěstována v oblastech s bohatou sopečnou půdou a vysokou mírou slunečního svitu. Její mladé výhonky jsou pak zpracovány šetrnými technologiemi a rozemlety na jemný prášek, z nějž si snadno připravíte nápoj.

Dávkování: 1-2 čajové lžičky rozmíchejte ve vodě či ovocném džusu. Užívejte nejlépe nalačno.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy, který není náhradou pestré stravy. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete potravinový doplněk kombinovat se zdravou životosprávu a vyváženým jídelníčkem.

V programu Nástroje Zdraví společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Jejím záměrem je přinášet produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Blue step spol. s r.o., Business Park Košíře, Jinonická 80 , 158 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu9

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 2. část

Hubnutí po svátcích: trvale a bezbolestně

Jak posílit imunitu?

Jarní únava

Jídlem proti chudokrevnosti

Proč jsou superpotraviny super

S přírodou proti kocovině

Vyhrajte nad zimní depresí – přírodně!

Zelený detox po Vánocích

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: