Santaverde Mléko na opalování SPF 15, Exspirace 11/2021 100 ml

Sun protect cream SPF 15

Santaverde Mléko na opalování SPF 15, Exspirace 11/2021 100 ml

Santaverde Mléko na opalování SPF 15, Exspirace 11/2021 100 ml

Sun protect cream SPF 15

Značka: Santaverde
Certifikáty: NATRUE, LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací mléko s SPF 15 obsahuje šťávu z aloe vera, která podporuje hydrataci a ectoin, který aktivně chrání DNA kožních buněk. Vhodný i pro citlivou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mléko na opalování SPF 20 Santaverde bez nanočástic obsahuje 100% minerální UV filtry, které chrání pokožku před působením UVA i UVB záření. Samozřejmostí je také coral-friendly složení, které zajišťuje absenci nebezpečných chemických látek poškozujících korálové útesy. Mléko má velmi lehkou texturu, která se rychle vstřebává bez zanechání nepříjemných bílých skvrn.

Základem mléka na opalování Santaverde je zklidňující a regenerační bio šťáva z aloe vera, která má protizánětlivé účinky, udržuje dostatečnou vlhkost v pokožce a brání nepříjemnému slunečnímu podráždění. Kokosový a jojobový olej mají pečující účinky, které pomáhají udržovat pokožku pružnou.

Opalovací mléko je obohacený o ectoin - látku, která je schopná chránit DNA kožních buněk před negativními účinky UV záření. V kombinaci s bio mrkvovým extraktem neutralizuje nebezpečné volné radikály. Mléko na opalování Santaverde je vhodné pro všechny typy pokožky.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Použití: Mléko naneste v dostatečné vrstvě na pokožku celého těla. Po koupání je ideální pokožku namazat znovu. Vyhněte se slunění v poledních hodinách, kdy je síla slunečního záření nejvyšší. I krém s vysokou SPF ochranou nezajistí kompletní ochranu proti UV záření.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Ostatní kategorie: Na opalování

Produktové řady: Santaverde Sun protect

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?