Nobilis Tilia Mléko zpevňující, Tilia 200 ml

Nobilis Tilia Mléko zpevňující, Tilia 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zpevňující mléko rozmazlí vaše smysly kouzelnou vůní. Obsažené účinné látky podporují pevnost a pružnost pokožky. Přírodní extrakty chrání pleť před předčasným stárnutím. Hydrolát z lípy zklidňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující mléko Nobilis Tilia rozmazlí vaše smysly kouzelnou vůní. Obsažené účinné látky podporují pevnost a pružnost pokožky. Přírodní extrakty chrání pleť před předčasným stárnutím. Hydrolát z lípy spolu s panthenolem zklidňují případné podráždění. Po použití zůstane vaše pokožka vonět omamnou vůní vanilky, medu a lípy.

Extrakt a hydrolát z lípy mírní případné začervenání, nepříjemné svědění či pálení a další projevy podrážděné a alergické pleti. Výrazný zpevňující účinek zajišťuje výtažek z přesličky rolní, který je velmi bohatý na organicky vázaný křemík. Ten je velmi důležitý, protože působí jako základní stavební hmota při tvorbě buněk.

Jojobový olej vyživuje a hydratuje pokožku celého těla. Má velmi jedinečnou strukturu, je téměř identická s kožním mazem. Díky tomu, že jej pokožka velmi dobře přijímá, může pronikat opravdu hluboko do spodních pleťových vrstev. Pomáhá také regulovat činnost mazových žláz, a je proto vhodný pro suchou i mastnou pleť. Dále obsažený olej z pšeničných klíčků je hotovou zásobárnou regeneračního vitaminu E.

Pro pevnou a pružnou pokožku

Tělové mléko se zpevňujícími účinky od Nobilis Tilia dodá vaší pokožce celou řadu pěstících látek. Je vhodné pro každodenní použití a pomáhá minimalizovat vysušení a povadnutí pleti. Jemné mléko je plné řady přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev pokožky, chrání ji proti vysušení a podporují její přirozenou pružnost a vláčnost.

Zpevňující péče

Tělové mléko Nobilis Tilia má bohatou, avšak zároveň jemnou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce, rychle vstřebává a nezanechává pokožku ulepenou či umaštěnou. Mléko je vhodné pro každý den a již po několika málo okamžicích po aplikaci se můžete obléknout. Je vhodné na všechny typy pokožky a omámí vaše smysly lahodnou vůní. 

Hloubková hydratace

Tělové mléko Nobilis Tilia tak poskytne vaší pokožce skutečně intenzivní péči. Základem je jojobový olej, který je nejvíce podobný přirozenému kožnímu mazu, a tak pokožce poskytuje optimální úroveň hydratace bez nadměrného zatížení. Jojobový olej zároveň zmírňuje nepříjemné pnutí vysušené pokožky a dlouhodobě ji chrání proti vysušení.

Omamná vůně

Zpevňující tělové mléko zároveň obsahuje extrakt a hydrolát z lípy, které působí proti podráždění pokožky, mírní její zarudnutí či nepříjemné pnutí. Výtažek z přesličky rolní pak podporuje pevnost pokožky a stimuluje produkci kolagenových vláken. Zároveň je bohatý na křemík, jenž je základním stavebním kmenem buněk. Pokožka tak bude nejen dokonale zjemněná, ale zároveň i pevná a pružná. 

Použití: Naneste malé množství mléka na pokožku těla a krouživými pohyby rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Barva: žlutá

Produktové řady: Nobilis Tilia

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Sladká vanilka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Nobilis Tilia

Nenašli jste to pravé? Co tohle?