Inika Organic Morrocan Days dárková sada

Inika Organic Morrocan Days dárková sada 1 ks, 100 ml + 50 ml

Inika Organic Morrocan Days dárková sada

Zboží je trvale vyřazeno.

Zvýhodněná dárková sada Inika Organic pro dokonalou péči o vaši pleť. Obsahuje čisitcí krémový gel a denní krém.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Morrocan Days Inika Organic je zvýhodněná dárková sada pro dokonalou péči o vaši pleť. Obsahuje čisitcí krémový gel a denní krém.

Čisticí krémový gel s kaméliovým olejem je vhodný pro všechny typy pleti. Spolehlivě si poradí s odolným make-upem, nečistotami a přebytečným mazem. Díky obsahu vyživujících složek nevysušuje pleť. Zabudovaný aplikátor navíc masíruje pleť a pomáhá jejímu důkladnému čištění. Uzamykatelné balení je vhodné na cesty.

Denní krém s výtažky z kořene Maca a probiotiky s lehounkou texturou založený na organické aloe vera šťávě je vhodný pro všechny typy pleti. Zanechává vaši pleť vyživenou a hydratovanou. Vysoký obsah antioxidantů bojuje s projevy stárnutí a volnými radikály.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má totiž výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.
 

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?