Terranova Health Multivitamin pro děti 50 ks

Green Child Living Multivitamin

Terranova Health Multivitamin pro děti 50 ks

Green Child Living Multivitamin

399
389
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Multivitaminy pro děti s minerály, vitaminy a superpotravinami pro optimální růst a vývoj dětí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Multivitamin pro děti Terranova Health (Green Child Living Multivitamin) obsahuje řadu rostlinných výtažků, vitaminů a minerálních látek přispívajících k optimálnímu růstu a vývoji dětí. Posiluje imunitu, zlepšuje psychiku a slouží jako ochrana před nemocemi.

Tento multivitamin pro děti obsahuje množství přirozených živin doplněných o vitamíny a minerály. Obsahuje superpotraviny např. spirulinu, ostružinu, červenou řepu, špenát, brokolici nebo pampelišku, které podporují přirozené zdraví a zvyšují absorpci všech složek produktu. Podporuje správný vývoj svalové hmoty a růst kostí a zubů. Působí jako prevence nemocí.

Kapsle dále obsahují množství vitaminů a minerálních látek ve formě sloučenin, které zajišťují jejich výbornou vstřebatelnost. Konkrétně se v nich nachází vitaminy C, E, A, K1, D3 nebo vitaminy skupiny B. Nechybí ani minerální látky v podobě vápníku, hořčíku, selenu či jódu. Obal kapsle je z rýžových otrub.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

V doplňku stravy jsou obsaženy tyto superpotraviny: SPIRULINA - ČERVENÁ ŘEPA - OSTRUŽINA - ŠPENÁT - PAMPELIŠKA - BROKOLICE

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: dětem od 4-12 let podávejte 2 kapsle denně spolu s jídlem. Pokud mají děti problém s polykáním kapslí, můžete jim jejich obsah nasypat do džusu či jogurtu.

Upozornění: kapsle nejsou určeny pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?