Nobilis Tilia Muškátový oříšek 10 ml

Nobilis Tilia Muškátový oříšek 10 ml

Nobilis Tilia Muškátový oříšek 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Esenciální olej z muškátového oříšku má stimulační efekt na psychiku, pomáhá při nerozhodnosti a apatii. Podporuje správnou funkci trávicího systému a je mírně antiseptický.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Muškátový oříšek je čistá rostlinná silice bez přidaných ingrediencí vyráběná v lékopisné kvalitě. Esenciální olej z muškátového oříšku má silnější účinky, proto doporučujeme jej používat v nižších koncentracích. Kořeněná vůně s jemným dřevitým nádechem má stimulační efekt na tělo i mysl.

Éterický olej z muškátového oříšku má antiseptické vlastnosti, díky čemuž působí jako mírná dezinfekce a brání množení škodlivých mikroorganismů. Podporuje správnou funkci trávicího systému, zvyšuje chuť k jídlu a pomáhá při nechutenství či nevolnosti. 

Muškátový oříšek má také příznivý efekt při střevních infekcích či průjmech. Pomáhá při pocitech chronické slabosti a je často používán při revmatických onemocněních. Posiluje nedostatečný krevní oběh a účinkuje také na psychiku, kdy zmírňuje nerozhodnost a apatii.

 

Mocný muškátový oříšek

Éterický olej z muškátového oříšku Nobilis Tilia je jednou z nejsilnějších esencí. Jeho nezvyklá mírně nahořklá vůně působí na všechny smysly a přináší okamžité účinky. Tento éterický olej je velice intenzivní, proto jej doporučujeme používat s mírou, a to zejména v případě masážních olejů a tělových přípravků. Je účinným přírodním antidepresivem, zlepšuje koncentraci a podporuje správné fungování trávicího systému. 

Přírodní antidepresivum

Éterický olej Muškátový oříšek má významné účinky na psychiku a pomůže vám dlouhodobě zlepšit náladu a psychické nastavení. Podporuje pozitivní myšlenky a je někdy nazýván přírodním antidepresivem. Muškátový oříšek pomáhá při stresu, nadměrném duševním či fyzickém vypětí a oceníte jej také v případě chronické únavy. Pomůže i při problémech s usínáním a poruchách koncentrace. 

Pro zdravé trávení

Muškátový oříšek rovněž dbá o správnou funkci celého trávicího systému a pomáhá při celém spektru trávicích obtíží. Ulevuje při nadýmání a nadměrné plynatosti, zmírňuje bolesti břicha a harmonizuje trávicí procesy. Stimuluje produkci trávicích enzymů a má příznivý vliv také při nechutenství. Pomáhá při zácpě a celkově trávicí systém ozdravuje.  

 

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 5 let věku. Nepoužívejte dlouhodobě. Neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: revmatismus a artritida, žaludeční problémy , zvýšení krevního tlaku

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?