Pien Mýdlo pro intimní hygienu, Dairy Spa 250 ml

Pien  Mýdlo pro intimní hygienu, Dairy Spa 250 ml

Pien Mýdlo pro intimní hygienu, Dairy Spa 250 ml

Značka: Pien
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mýdlo pro kadodenní jemnou péči o intimní partie. Přírodní hypoalergenní gel neobsahuje barviva ani parfémy, které by pH pokožky posouvaly do úrovně zásaditosti. Obsahuje až 80% koncentrát mléčné syrovátky, čistící složky (z kokosového a palmového oleje), rostlinné výtažky a zklidňující panthenol. Gel pomáhá efektivně očistit pokožku, má antibakteriální a relaxační účinek. Nezpůsobuje podráždění p

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Mýdlo pro kadodenní jemnou péči o intimní partie. Přírodní hypoalergenní gel neobsahuje barviva ani parfémy, které by pH pokožky posouvaly do úrovně zásaditosti. Obsahuje až 80% koncentrát mléčné syrovátky, čistící složky (z kokosového a palmového oleje), rostlinné výtažky a zklidňující panthenol. Gel pomáhá efektivně očistit pokožku, má antibakteriální a relaxační účinek. Nezpůsobuje podráždění pokožky ani pocit sucha. Budete se cítit svěží a v pohodlí.

certifikáty:
vhodné pro: suchou pokožku, normální pokožku
konzistence: lehká krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Vymáčkněte malé množství gelu do dlaně, jemně naneste na intimní partie a důkladně je opláchněte vlažnou vodou směrem dozadu.
složení: Quark whey concentrate, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth-5 Carboxylate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Sodium Chloride, Glycerin, Panthenol, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

země původu značky: Lotyšsko
charakteristika značky: Pien - mléčná péče je první řada výrobků tělové péče na světě založená na koncentrované čisté mléčné syrovátce z Lotyšských kravínů. Inspirací této řady se stala dávná historie. Již královna Kleopatra využívala mléko pro své zkrášlovací procedury a povědomí o delikátní změkčující čistící péči mlékem se uchovalo dodnes. Mléčná syrovátka má přibližně dvě stovky účinných látek pro naše tělo, především mléčné bílkoviny. Proto byl její pětinásobný koncentrát zvolen náhradou za vodu, kterou téměř veškerá kosmetika obsahuje. Syrovátka má stejnou hodnotu pH jako kůže, stabilizuje rovnováhu pokožky a Vy tak už nikdy nezažijete pocit suché pokožky. Syrovátka je získávána z lotyšských mléčných farem, a tím jsou podporováni místní producenti. Esence a konzervační látky použité při výrobě jsou přírodní nebo ekologicky vyrobené.

kontakt na výrobce:
SIA Cita Lieta
Braslas iela 27
Riga, LV-1084
Latvia

webové strány značky:
www.pien.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SIA Cita Lieta, Braslas iela 27 , LV-1084, Riga, Litva

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?