Mýdlárna Rubens Mýdlo zklidňující meduňka, obal čočka 90 g

Mýdlárna Rubens Mýdlo zklidňující meduňka, obal čočka 90 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

V meduňkovém mýdle jsou použity listy a silice meduňky. Výživné látky obsažené v meduňce velmi blahodárně působí na pokožku. Meduňkové mýdlo pomáhá ke zklidnění konečků nervů, při jejich zánětech, při revmatismu. Působí sedativně na centrální nervový systém, proti nespavosti, při psychicky podmíněném zrychlení srdeční činnosti. Při umytí tímto mýdlem pocítíte zklidnění celého organismu.certifikáty

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
V meduňkovém mýdle jsou použity listy a silice meduňky. Výživné látky obsažené v meduňce velmi blahodárně působí na pokožku. Meduňkové mýdlo pomáhá ke zklidnění konečků nervů, při jejich zánětech, při revmatismu. Působí sedativně na centrální nervový systém, proti nespavosti, při psychicky podmíněném zrychlení srdeční činnosti. Při umytí tímto mýdlem pocítíte zklidnění celého organismu.

certifikáty:
vhodné pro: suchou a problémovou pokožku
konzistence: tuhá
barva: světle hnědá
balení: papírový obal

složení: Kokosový olej zvláčňující pokožku, Olivový olej s výživnými složkami, Palmový olej čistící pokožku, Hydroxid sodný, Extrakt z grapefruitového jádra hubící bakterie, čisté esenciální oleje na provonění mýdla, přírodní barviva (kakao, paprika, kari...), bylinky

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Mýdlárna Rubens se nachází v krásném prostředí Národního parku Česko - Saského Švýcarska, v malebné vesnici Růžová. Do mýdel zakomponovává léčivé účinky přírody. Mýdla jsou vyráběna pouze z látek vyskytujících se v přírodě, proto blahodárně působí na pokožku, a jsou vyráběna kompletně ručně, tzv. zastudena, což zaručuje zachování všech výživných složek v mýdlech. Prvořadými vlastnostmi pro hodnocení kvalitního mýdla je jejich pevnost, kyprost pěny a její stabilita a samozřejmě schopnost očištění pokožky. Na těchto aspektech závisí mastné kyseliny, které jsou obsaženy v olejích. Kokosový olej obsahuje mj. cca 45,40% laureové mastné kyseliny, která zaručuje pevnost mýdla, schopnost čištění a kyprost pěny. Olivový olej obsahuje cca 84,40% olejové mastné kyseliny, která má schopnost čištění a ošetření pleti. Palmový olej obsahuje cca 42,7 % olejové mastné kyseliny a cca 40,1% palmitové mastné kyseliny zaručující pevnost mýdla a trvanlivost pěny. Oleje a tuky jsou kyselinami. Hydroxid sodný je bází/zásadou/. Dohromady se vytvoří mýdlo, které je solí jednotlivých zúčastněných kyselin. Přesný poměr rostlinných olejů v mýdlech Rubens je zárukou kvalitního mýdla. Pro dokreslení souznění s přírodou jsou mýdla balena pouze do přírodních materiálů.

kontakt na výrobce:
Mýdlárna Rubens
Miloslava Hrachovcová
Růžová 195
40 714 Arnoltice
www.mydlarnarubens.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: