Taoasis Nard, Bio 5 ml

Taoasis Nard, Bio 5 ml

Taoasis Nard, Bio 5 ml

Značka: Taoasis
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladce květinový nard s tóny pižma je výborný jako podpora řešení psychosomatických potíží. Kromě toho posiluje sebedůvěru a prohlubuje meditaci. Je také vhodný k prohřátí těla a na různé bolesti.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Taoasis Nard Bio je čistě přírodním éterickým olejem, který má okouzlující, sladce květinovou vůni s tóny pižma. Je jedním z těch, které jsou vhodné jako doplněk při řešení psychosomatických potíží, kromě toho zmírňuje dopady stresu na náš organismus a také vám pomůže navrátit duševní rovnováhu.

Nard je výborný pro celkové uvolnění těla, upevní sebedůvěru a přinese vám pocit klidu. Prohlubuje relaxaci a pomůže vám se ponořit do vlastního nitra a meditovat. Osvědčil se pro své silně zahřívací účinky, podporuje lokální prokrvení a je vhodný k ošetření bolestí, i těch chronických. Můžete ho vyzkoušet při bolestech hlavy nebo kloubů a ženám se doma neztratí v případě, že trpí bolestivou menstruací. Nard má také výborné antibakteriální či protiplísňové účinky, podporuje správné trávení a přispívá k celkovému posílení imunity.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy, kojící ženy a děti do 10 let. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu3

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?