Nobilis Tilia Nard 5 ml

Nobilis Tilia Nard 5 ml

Nobilis Tilia Nard 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z nardu se vyznačuje výraznou bylinnou vůní s tóny pižma, jíž je připisován až mystický potenciál. Stabilizuje duševní rovnováhy a přináší pocit sebedůvěry.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální fotografii pro Vás už připravujeme :-).

Nobilis Tilia Nard je čistá rostlinná silice bez přidaných syntetických látek. Díky tomuto stoprocentnímu složení bez příměsí je její účinek maximální. Éterický olej z nardu pochází z okouzlující přírody dalekých Himalájí a díky velice proměnlivému počasí je mimořádně bohatý na prospěšné látky.

Olej z nardu má výraznou bylinnou kořenovou vůni, jíž býval připisován až mystický potenciál. Nard je považován za silné nervové tonikum, uvolňuje svalové stahy a pomáhá při mnoha psychosomatických potížích. Napomáhá stabilizovat duševní rovnováhu a zmírnit známky stresu.

Aromaterapeutické působení éterického oleje z nardu upevňuje sebedůvěru a přináší pocit jistoty. Nard má zároveň silné prohřívací účinky, posiluje lokální prokrvení v tkáních a díky tomu podporuje celkové uvolnění. Působí také proti bolestem i chronického charakteru.

Magická vůně

Nobilis Tilia Nard je méně známá esence, která se vyznačuje zajímavými účinky na psychickou i fyzickou stránku organismu. Nard je jednou z tradičních bylinek indické medicíny a ájurvédy a pochází až z dalekých Himalájí. Díky svému růstu ve vysokých nadmořských výškách 3000- 5000 metrů se jedná o rostlinu velmi odolnou a plnou zdraví prospěšných látek.

Pro odpočinek i meditaci

Vůně nardu má až mystický potenciál, obsahuje tóny bylinek i pižma a vytvoří ve vašem domově atmosféru harmonie a relaxace. Je vhodnou esencí právě pro okamžiky odpočinku a lze jej využít rovněž při meditaci, kdy pomáhá ponořit se do vlastního nitra a "vypnout" vtíravé myšlenky. Nard pomáhá stabilizovat duševní rovnováhu, upevňuje sebedůvěru a dodává odvahu. 

Úleva od bolestí

Esenciální olej z nardu je velice často používán na bolesti všeho druhu včetně chronických. Zmírňuje bolesti hlavy a pohybového aparátu a pomáhá také při bolestivé menstruaci. Nard také podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a jsou mu připisovány antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Zlepšuje mentální funkce a podporuje zdravé trávení. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nespavost a nervozita, posílení srdeční činnosti, snížení krevního tlaku, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?