Disana Natahovací vlňáčky 86/92

Disana Natahovací vlňáčky 86/92 1 ks, bílá

Disana Natahovací vlňáčky 86/92

Značka: Disana
Zboží je trvale vyřazeno.

Šikovné svrchní kalhoty miminku jednoduše natáhnete přes látkovou plenku. Zabrání protečení plenky, nikde neškrtí a zároveň mají termoregulační vlastnosti.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Natahovací vlňáčky jsou pletené svrchní kalhotky, které vašemu dítku jednoduše natáhnete přes látkovou plenku. Jsou vyrobené z krásně měkkého a prodyšného materiálu, který však současně brání protečení plenky. V pase a na nožičkách jsou opatřeny elastickými manžetami, které krásně přilnou k tělíčku, aniž by děťátko škrtily. Velikost 86 je vhodná pro trochu větší miminka.

Bílé vlňáčky jsou velmi univerzální. Jsou vyrobené ze 100% vlny, a díky tomu nedráždí pokožku a jsou krásně prodyšné. O nepromokavost materiálu se stará přirozeně obsažený lanolin. Nemusíte se tak obávat, že dojde k proniknutí vlhkosti z plenky na oblečení. Vlna má také výborné antibakteriální a termoregulační vlastnosti. V zimě zahřeje, v létě naopak zabrání pocení, a tím i vzniku nepříjemných opruzenin. Vlňáčky není třeba často prát. Použitá vlna má samočisticí schopnosti díky obsaženému lanolinu, takže kalhoty stačí po použití vyvětrat na čerstvém vzduchu.

Použití: Perte 1x za 2-3 týdny, a to v ruce za použití speciálního prostředku na vlnu. Pečlivě promáchejte a vyždímejte. Nesušte na přímém slunci, radiátoru a v sušičce.

Tip: Vlněné kalhotky schnou 24 hodin a více, proto doporučujeme mít v zásobě alespoň troje.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: bílá

Výrobce: disana GmbH & Co.KG, Rosenstraße 26 , 72805, Lichtenstein-Holzelfingen, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: