Logona Nehtová regenerační kúra, Natura Nails 10 ml

Logona Nehtová regenerační kúra, Natura Nails 10 ml

Logona Nehtová regenerační kúra, Natura Nails 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nehtová regenerační kúra Natura Nails zpevňuje nehty a přirozeně posiluje jejich strukturu. Zároveň působí mírně antibakteriálně a zabraňuje vzniku zánětů nehtového lůžka i kůžičky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Nehtová regenerační kúra Natura Nails od firmy Logona zpevňuje nehty a přirozeně posiluje jejich strukturu. Zároveň působí mírně antibakteriálně a dezinfekčně. Zabraňuje tak vzniku zánětů nehtového lůžka či nehtové kůžičky.

Tuto kúru ocení zejména tenké a slabé nehty se sklonem k lámání, či třepení a také nehty namáhané častým máčením, omýváním či náročnou manuální prací. Přípravek také působí svým antibakteriálním účinkem proti vzniku záděr, které mohou při špatných podmínkách k hojení snadno přerůst ve vleklý zánět.

Použití: Při lámavých nehtech nanášejte po dobu dvou týdnů dvakrát denně a následně dle potřeby. Regenerační kúra obsahuje pěstící oleje a proto se nedoporučuje kombinovat ji s lakem na nehty.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Dokonalá péče o ruce v zimě

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Malý velký zázrak / Siala 23. 8. 2015 21:39

Tak tohle je mega ultra velká bomba... Musím přiznat, že až tahle věcička, zázračná živá vodička, mě definitivně přesvědčila, že bio kosmetika stojí za každé penny =) Koupila jsem si ji já, protože jsem se dala jeden čas na lakování, máchání v saponátu bez rukavic, no znáte to, i mé běžně docela kvalitní pevné nehty dostaly zabrat a začaly křehnout a lámat se...že mi je to dalo dohromady bylo bezva, ale částečně jsem si říkala, může to být i tím, že už se nelakuju a nemáchám v těch saponátech... ale pak přišla má matka, snad největší skeptik všeho bio a největší skeptik všeho na nehty - jestli má někdo pekelné nehty tak ona - hned se zlomí, tenké, měkké, laky na nich nedrží, p-shine či jak se ta věc jmenovala taky nic, dokonce ani 8 různých delových nehtů jí nevydrželo dýl jak týden max. čtrnáct dní, no zkrátka pekelné ruce... tak jsem jí říkala, ať tohle zkusí, že mi to pomohlo, tak třeba se stane zázrak a pomůže to i jí...a světe div se, on se ten zázrak skutečně stal - nejen, že jsem ji přesvědčila, že je třeba se držet návodu a dvakrát denně si na to po dobu dvou týdnů vzpomenout, ale skutečně ji nehty zpevnily a zlepšily... jasně nebyl to žádný zázrak a adamantiové nože Wolverina místo nich neměla, ale bylo to výrazně lepší, pevnější, silnější... mně samotné se tomu nechtělo věřit... Oblíbila jsem si tu hodně produktů, ale ne za každý bych dala ruku do ohně, ale za tuhle zázračnou vodičku i dvakrát...vážně... nejlepší věc na světě =)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?