HERBARICA Neo FAM Litokomplex stříbrný pro mastnou pleť 220 g

HERBARICA Neo FAM Litokomplex stříbrný pro mastnou pleť 220 g

Značka: HERBARICA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jak moc čistá je dokonalá čistota? Tak čistá, jak to dokáže jen litokomplex. Litokomplex je základní čistící kosmetický prostředek pro hloubkovou hygienu kůže. Je to mix minerálů a solí, které jsou 100% přírodní a dokáží naše tělo očistit přirozeně, bez nežádoucího podráždění, ale naprosto dokonale. Zbavují kůži toxinů, zrohovatělých buněk a suché kůže, osvěžují a normalizují stav pokožky. Litok

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jak moc čistá je dokonalá čistota? Tak čistá, jak to dokáže jen litokomplex.

Litokomplex je základní čistící kosmetický prostředek pro hloubkovou hygienu kůže. Je to mix minerálů a solí, které jsou 100% přírodní a dokáží naše tělo očistit přirozeně, bez nežádoucího podráždění, ale naprosto dokonale. Zbavují kůži toxinů, zrohovatělých buněk a suché kůže, osvěžují a normalizují stav pokožky. Litokomplex je vhodný pro mastnou i suchou kuži, pokožku celého těla i pro vlasy.

Jak to funguje? Přírodní složky obsažené v Litokomplexu pro tělo Hloubková hygiena kůže rozpouští svým působením organické i neorganické nečistoty, detoxikují organismus, vytěsňují ionty těžkých kovů a radioaktivní částice na povrch, odkud se spláchnou proudem vody. Pravidelné používání Litokomplexu stimuluje tvorbu kolagenových a elastinových vlákem, zvyšuje pružnost a pevnost pokožky. Litokompex Vám zajistí nejen hloubkovou hygienu kůže, ale tím, jak udržuje optimální stav pokožky, zpomaluje předčasné stárnutí, které je způsobeno volnými radikály.

TIP na použití: Těsně před použitím smíchejte prášek litokomplexu s malým množstvím vody, naneste na mokrou kůži a nechte několik okamžiků působit. Litokompex můžete bez obav použít i pro jemnou pleť obličeje. Po několika minutách působení opláchněte vodou.

Ruská značka HERBARICA nabízí čistě přírodní kosmetické produkty ze sypkých surovin - přírodních minerálů či soli. Nabízí progresivní přípravky postavené na vědeckém výzkumu a předcházející svým efektivním složením stárnutí pokožky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Peelingy

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka

Výrobce: Vědecko provozní laboratoř, LN-Kosmetika , Novosibirsk, Rusko

Z blogu2

Hloubkové vyčištění pleti - jde to i doma

Recenze: Litokomplex Aktiv (Hloubková hygiena kůže)

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: