Medikomed Neroli 10 ml

Medikomed Neroli 10 ml

Medikomed Neroli 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice z květů hořkého pomeranče má celkový povznášející efekt na tělo i mysl. Je silným afrodiziakem, přináší dokonalé uvolnění a je vhodný pro zralou či suchou pleť.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Medikomed Neroli je čistý přírodní éterický olej vyráběný z květů hořkého pomeranče. Neroli je velice oblíbenou silicí již od starověku a je charakteristické mírně trpkou citrusovou vůní se sladkými tóny, jež mají účinek na psychickou i fyzickou stránku organismu.

Éterický olej z neroli je jedním z nejsilnějších přírodních afrodiziak a má významný celkový harmonizační efekt. Zmírňuje podrážděnost, nervozitu či známky stresu a podporuje pozitivní emoce. Působí proti úzkostem a má revitalizační účinky na duševní zdraví.

Esenciální olej z neroli snižuje zvýšený krevní tlak a zklidňuje oběhový systém. Je vhodný pro péči o zralou či suchou pleť a pomáhá obnovit rovnováhu metabolismu pokožky. Navrací pleti mladistvý vzhled a působí preventivně proti vzniku vrásek.

 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pro rychlý účinek nařeďte éterický olej čistým rostlinným olejem a aplikujte na pokožku. Éterický olej nepoužívejte nezředěný.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu4

Aromaterapeutický horoskop - Blíženci

Esenciální olej neroli

Esenciální oleje v péči o pleť

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?