Nobilis Tilia Nimbový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Nimbový olej, bio 100 ml

  • Bez DPH 185 Kč

Za studena lisovaný nimbový olej Nobilis Tilia je 100% rostlinným olejem, jehož antibakteriální a léčivé vlastnosti jsou prospěšné hlavně pro problematickou a aknózní pleť. Nimbový olej působí antibakteriálně, udržuje pleť čistou a podporuje její přirozenou regeneraci.

Nimbový olej obsahuje azadirachtin, látku, která je velmi účinná proti mikrobům a také má insekticidní vlastnosti. Látky obsažené v nimbě nejen že pečují o problematickou pokožku a chrání před vznikem drobných zánětů, ale také slouží jako přírodní dezinfekce a insekticid. Olej je výborným pomocníkem pro léčbu kožních mykóz, lupénky i dermatitidy. Spolehlivě eliminuje výskyt bakterií a zároveň brání jejich opětovnému rozšíření. Olej ze semínek nimby nejen léčí kožní problémy, ale také posiluje imunitu pokožky, a chrání ji tak před opětovným vznikem nedokonalostí či podráždění.

Čistý rostlinný olej

Nimbový olej Nobilis Tilia je přírodním produktem a neobsahuje nic jiného, než čistý olej z nimby. Nimbový olej Nobilis Tilia je vysoce kvalitní, protože je lisovaný za studena, a tak je zachována maximální koncentrace jeho účinných látek. Nimbový olej je blahodárným přípravkem na problematickou pokožku a dokáže vyřešit celou škálu kožních obtíží.

Skvělá volba na pleť s akné

Nimbový olej zskává v posledních letech na popularitě díky svým účinkům na aknózní pokožku. Ačkoliv se lidé s pletí postiženou akné použití olejů spíše brání, pravdou je, že správně zvolený olej má naopak na pokožku prospěšný vliv. Olej z nimby obsahuje látku azadirachtin, která je velice účinná a brání množení mikroorganismů, a tím i tvorbě pupínků.

Proti ucpaným pórům i nedokonalostem

Aknózní pokožka se potýká s množstvím problémů, které souvisejí jednak s nadměrnou produkcí kožního mazu a jednak s bakteriální infekcí. Nimbový olej je přirozeně protizánětlivý a účinkuje proti mikrobům způsobujícím tvorbu pupínků. Zároveň normalizuje produkci kožního mazu, aniž by pokožku vysušoval, a brání jeho hromadění v pórech pleti.

Podpora regenerace

Nimbový olej však zároveň dodává pokožku a dlouhodobě ji zvláčňuje. Díky tomu pleť nemá tendenci se přehnaně mastit a je dokonale regulovaná. Nimbový olej Nobilis Tilia ale není vhodný jen na pokožku s akné. Má významný vliv na posílení imunity pokožky a působí podpůrně i v případě dalších kožních onemocnění, jako je například lupénka či mykóza.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na čistou navlhčenou pokožku obličeje či celého těla a lehce rozetřete. Aplikujte nejlépe 2x denně. Olej lze používat i lokálně pouze na problematické partie.

Tip: Nimbový olej můžete podle libosti kombinovat s oblíbenými éterickými oleji.

Upozornění: Nimbový olej má specifickou štiplavou vůni, která může připomínat vůni koření či hrachové kaše. Při nižších teplotách nimbový olej mírně tuhne a hrudkovatí. Před použitím jej proto můžete na pár minut ponořit do vlažné vodní lázně.

Pravdivé složení a vlastnosti

INCI: Melia Azadirachta Seed Oil

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Složení: bez parabenů, bez parfemace, vhodné pro vegany

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa Česká republika, www.nobilis-tilia-kosmetika.cz

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni:

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?