Logona Noční krém, Bio Aloe 40 ml

Logona Noční krém, Bio Aloe 40 ml

Logona Noční krém, Bio Aloe 40 ml

(1 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém určený pro regeneraci a hydrataci citlivé pleti. Obsahuje účinnou kombinaci rostlinných olejů, Aloe vera a zeleného čaje, které pečují o jemnou a citlivou pokožku a podporují její odolnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém s Aloe vera Logona je určený pro regeneraci a hydrataci citlivé pleti. Obsahuje účinnou kombinaci přírodních látek, rostlinných olejů, Aloe vera a zeleného čaje, které pečují o jemnou a citlivou pokožku a podporují její odolnost.

Krém cíleně podporuje přirozenou noční regenerační schopnost pleti. Vysoký obsah Aloe vera zklidňuje podrážděnou citlivou pleť, regeneruje a přispívá k hojení pokožky. Rostlinné výtažky stimulují a podporují samohojení a regeneraci pleti, ta se tak může zotavit ze všech nepříznivých vlivů, které na ni působí přes den. Obsah rostlinných olejů podporuje přirozenou obnovu pleti v době její regenerace. Zmírňují se suché vrásky, pleť je uvolněná a hladká.

Výtažky ze zeleného čaje jsou velmi silným antioxidantem, chrání pleť proti volným radikálům a předchází jejímu předčasnému stárnutí. Další rostlinné výtažky a vzácné oleje podporují regeneraci a hydrataci pleti. Extrakty z heřmánku a lilie přispívají ke zvýšené odolnosti pleti. Krém vpravuje do pleti aktivní účinné a pěstící látky, které jsou speciálně určeny pro citlivý typ pleti.

Použití: Malé množství krému aplikujte jemně každý večer na čistou a suchou pleť obličeje, krku a dekoltu.

Tip: Vyzkoušejte i denní péči s Aloe vera od značky Logona.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Bio Aloe, Logona Face Care

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?