SANTE Noční krém bio goji 30 ml

SANTE Noční krém bio goji 30 ml

Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém s výtažkem z goji pomáhá navrátit suché pleti pružnost a chrání ji před dehydratací. Pečující výtažky z Aloe vera a mučenky eliminují podráždění a podporují regenerační schopnosti pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém Bio GOJI Santé je díky obsahu výtažku z kustovnice čínské vhodný pro každodenní péči o suchou pleť. Napomáhá zvyšovat její přirozenou obranyschopnost pomocí vysokého množství karotenoidů a stopových prvků, díky nimž je pokožka vyživená, zjemněná a plná vitality.

Extrakt ze šáchoru jedlého, takzvané zemní mandle, díky vysokému obsahu vitamínů, antioxidantů a minerálů důkladně pečuje o vysušenou pleť a podporuje její vlastní regenerační schopnost. Sametově jemná textura nočního krému dodává pleti svěží, pružný a odpočatý vzhled.

Bambucké a kakaové máslo dodávají výživu do hloubky pokožky a pomáhají odstranit suchá místa spolu s bio olivovým olejem a extraktem z mučenky.  Složení doplněné o vysoce hydratační bio šťávu z Aloe vera dodává pleti vláčnost a navrací jí hebkost a elasticitu. 

Použití: Naneste každý večer krouživými pohyby na obličej, dekolt a krk. Jemně vmasírujte.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Barva: bílá

Produktové řady: Santé Goji

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Goji aneb kustovnice čínská: bohatá bobule

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?