SANTE Noční krém bio schizandra 30 ml

SANTE Noční krém bio schizandra 30 ml

Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém s obsahem výtažku ze schizandry důkladně pečuje o citlivou pleť a zvyšuje její vlastní regenerační schopnost. Spolu s kaméliovým olejem a extraktem z Aloe vera dodává pokožce vláčnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém Bio Schizandra díky extraktu z klanoprašky čínské zvyšuje přirozenou obranyschopnost pleti a dodává jí množství prospěšných látek, vitaminů a stopových prvků. Schizandra je velmi silným přírodním antioxidantem a napomáhá regeneraci pleti a její ochraně proti volným radikálům.

Bio kaméliový olej vyživuje pokožku do hloubky a pečuje i o velmi citlivou pleť se sklonem k výskytu suchých míst a zarudnutí.  Díky silným hydratačním schopnostem je výbornou prevencí proti vzniku vrásek a dodává potřebnou úlevu namáhané a oslabené pleti. 

Noční péče s hedvábně jemným složením obnovuje strukturu pokožky, která je díky ní opět pružná, odpočatá a vyhlazená. Při každodenním používání pomáhá odstranit přecitlivělost pleti vůči vnějším vlivům a poskytuje jí komfortní a důkladnou péči s vysoce revitalizační účinky. 

Použití: Naneste každý večer na vyčištěnou pleť v oblasti obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Barva: bílá

Produktové řady: Santé Schizandra

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?