Annemarie Börlind Noční krém, LL Regeneration 50 ml

Annemarie Börlind Noční krém, LL Regeneration 50 ml

Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s unikátním biokomplexem přes noc podporuje regeneraci suché pleti ve věku 30+, pomáhá vyhlazovat jemné vrásky a zanechává pleť vláčnou, svěží a hebkou na dotek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém Annemarie Börlind LL Regeneration je určený pro suchou pleť ve věku 30+. V této době začínají být na pleti viditelné první známky stárnutí, a máte-li pleť suchou, mohou se začít objevovat jemné vrásky v důsledku dehydratace. Krém s unikátním biokomplexem podporuje přirozenou regeneraci pleti, její pevnost a pružnost a udržuje v ní tolik potřebnou vlhkost.

Unikátní komplex účinných látek s vitaminy spolu s bylinnými výtažky z třezalky, šalvěje, heřmánku či měsíčku, bambuckým máslem a sezamovým olejem zajišťuje perfektní regeneraci pleti během noci. Vyrovnává činnost tvorby mazu, aby pleť nebyla vysušená. Olej a máslo v kombinaci s mořskými řasami udržují v pokožce potřebnou vlhkost, a tím také dochází k vyhlazení jemných vrásek vzniklých v důsledku nedostatečné hydratace. Pleť je tak po probuzení revitalizovaná, vláčná a svěží a na dotek je příjemně hebká.

Použití: Malé množství krému aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu a lehce rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Pohodové vánoční nákupy nebo noční můra?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?