Natura Siberica Noční krém na obličej 50 ml

Natura Siberica Noční krém na obličej 50 ml

Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém na obličej pro všechny typy pleti je založen na bázi z levandulové vody. Díky obsahu jojobového oleje a bambuckého másla pleť dokonale vyživuje a regeneruje. Rýžový pudr zmatňuje a lehce bělí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém na obličej Natura Siberica vhodný pro všechny typy pleti je založen na bázi z organické levandulové vody. Ta pomáhá zklidnit podráždění, pokožku zjemňuje a nastoluje ztracenou rovnováhu. Rýžový pudr pokožku zmatňuje a zkvalitňuje její hospodaření s vodou a lipidy. Zároveň ji lehce a šetrně bělí, a sjednocuje tak její barevný tón.

Dále obsažená kombinace bambuckého másla a jojobového oleje pleť dokonale vyživuje a uzamyká v ní hydrataci. Obnovuje ochrannou hydrolipidovou vrstvu pokožky a zároveň posiluje i její odolnost před nepříznivými vnějšími vlivy. Také pleť obohacuje o nenasycené mastné kyseliny, jež jsou nezbytné pro její správnou funkci.

Výtažek z černého bezu a oleje z muškátu a ylang ylang pleť zklidňují, zpevňují, odstraňují její zašedlý odstín a aktivně bojují proti ostatním známkám stárnutí. Krém má hedvábně jemnou texturu, vaši pleť doslova pohladí. Dokonale podporuje přirozené noční regenerační procesy pleti.

Všestranná péče

Právě doba během noci je pro kvalitu naší pokožky snad nejdůležitější. Během noci totiž probíhá většina přirozených regeneračních procesů a pokožka je obnovována. Tento noční krém s univerzálním složením je vhodný pro všechny typy pleti a obsahuje množství přírodních výtažků, díky kterým se skutečně probudíte do krásy. Nezatěžuje pleť, neumastí ji ani neucpává póry, ale zároveň dostatečně vyživuje a hydratuje.

Rovnováha a regenerace

V tomto nočním krému tak najdete jojobový olej, jež je svým složením nejbližší přirozenému kožnímu mazu, a tak dodává pokožce dostatečnou výživu, zároveň ji ale nadměrně nezatěžuje. Jojobový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Levandulový hydrolát má pak zklidňující účinky, zmírňuje podráždění a zároveň ale působí i proti vzniku pupínků a nedokonalostí. 

Zdravá a zářivá pokožka

Jojobový olej působí spolu s olejem slunečnicovým a bambuckým máslem a dohromady vytvářejí vyživující komplex, který chrání proti vysušení pokožky a díky dostatečné hydrataci ji chrání i proti vzniku prvních vrásek. Výtažek z černého bezu pokožku revitalizuje a extrakty z exotického ylang ylangu pleť posilují a podporují její zdravý tón. Pokožka tak bude dostatečně hydratovaná, zjemněná a zářící krásou. 

Použití: Večer na vyčištěnou pleť naneste malé množství krému a lehce rozetřete.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?