Annemarie Börlind Noční krém na suchou pleť, Rose dew 50 ml

Annemarie Börlind Noční krém na suchou pleť, Rose dew 50 ml

Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s obsahem skvalenu, bambuckého másla a výtažků z růžových lístků podporuje přirozenou regeneraci pleti během noci, zbavuje ji napětí, udržuje potřebnou hydrataci a pomáhá vyhlazovat jemné vrásky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém na suchou pleť Annemarie Börlind Rose Dew poskytuje suché pleti přes noc takovou péči, aby byla po probuzení krásně hydratovaná a zbavena pocitu napětí. O to se postará složení s výtažkem lístků růží či přesličky, bambuckým máslem, přírodními oleji, včelím voskem či skvalenem.

Noční krém s vysokým podílem skvalenu podporuje během noci přirozenou regeneraci pleti, dodává jí hebkost a pružnost. V kombinaci s avokádovým olejem, olejem z pšeničných klíčků, bambuckým máslem a extrakty z růžových okvětních lístků a okurky pomáhá v pokožce udržet potřebnou míru vlhkosti. Pleť je tak zbavena pocitů pnutí a dochází k vyhlazení jemných vrásek způsobených dehydratací. Krém je obohacen o zklidňující allantoin a vitaminy C a E, které pleť ochrání před předčasnou povadlostí i tvorbou hlubokých vrásek.

Použití: Malé množství krému aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Rose Dew

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?