Annemarie Börlind Noční krém na zralou pleť, System Absolute 50 ml

Annemarie Börlind Noční krém na zralou pleť, System Absolute 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém na zralou pleť aktivně regeneruje náročnou pokožku. Díky hutné textuře s vysokým podílem squalenu a mořských řas stimuluje produkci kolagenu. Udržuje pokožku pružnější a pevnější.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém na zralou pleť Annemarie Börlind aktivně regeneruje a posiluje náročnou pokožku. Díky hutné krémové textuře s vysokým podílem rostlinného squalenu a výtažků z mořských řas stimuluje produkci kolagenu a tím udržuje pokožku pružnější, pevnější a zdravě vypadající. Zároveň podporuje přirozené regenerační schopnosti pleti a eliminuje viditelnost drobných vrásek.

Hutný noční krém pečuje o zralou pleť za pomoci kombinace výživných rostlinných olejů, vosků a bylinných výtažků. Mokřadkový a jojobový olej zanechávají pokožku jemnou a současně v ní dokáží uzamknout množství hydratace. Společně se včelím voskem a bambuckým máslem zanechávají pokožku krásně vláčnou a jemnou.

Extrakty z mořských řas v kombinaci se squalenem podporují přirozené regenerační schopnosti pokožky a stimulují její odolnost a elasticitu. Noční krém tak zanechává náročnou zralou pokožku bohatě vyživenou, jemnější a zdravě vypadající.

Použití: Malé množství krému aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind System Absolute

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu4

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Obličejová gymnastika

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?