Les Fleurs de Bach Noční krém s Bachovými květy, anti-stress 60 ml

Les Fleurs de Bach Noční krém s Bachovými květy, anti-stress 60 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Luxusní noční krém s Bachovými květy pečuje o vaši pleť a dodává jí rozjasněný a dokonale sjednocený vzhled. Díky mandlovému a jojobovému oleji navrací pokožce hydrataci a dlouhotrvající komfort.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Les Fleurs de Bach Noční krém pečuje o vaši pokožku po celou noc a posiluje její přirozenou regenerační schopnost. Exkluzivní směs rostlinných výtažků spolu s Bachovými květy poskytuje komplexní zážitek z péče o pleť, jenž působí na tělo i mysl. Sametově hebká konzistence tohoto krému se snadno rovnoměrně nanáší a ihned vstřebává do pleti pro bezchybný efekt po probuzení.

Velice jemný mandlový olej je šetrný k pokožce a často je využíván v přípravcích pro citlivou a namáhanou pleť. Dodává jí dlouhotrvající hydrataci, avšak nezatežuje, neucpává póry a nezpůsobuje pocit mastnoty. V kombinaci s jojobovým olejem tak obnovuje lipidovou kožní bariéru a chrání pleť dlouhodobě před nepříznivými vnějšími vlivy. 

Bambucké máslo poskytuje pleti výživu a komfortní pocit vyhlazení a luxusní péče. Tento krém zároveň působí i proti negativním účinkům stresu, ať už se to týká pokožky v podobě vysokého obsahu antioxidantů či příznivého vlivu na váš psychický stav. S tímto krémem se budete probouzet do nového dne nejen s pocitem dokonalého odpočinku, ale také se zářivou a sjednocenou pletí.

Použití: Používejte každý večer na vyčištěnou pleť, jemně vmasírujte. Pro bezchybné pečující účinky kombinujte s Denním krémem anti-stress.

Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha a nabízí komplex produktů pro harmonii těla, duši i mysli. Ty jsou vyrobeny v BIO kvalitě z kvalitního brandy a rostlin sbíraných za plného květu na slunných místech.

Produktové řady: Les Fleurs de Bach Anti Stress

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Fleurs Essences et Harmonie, 53 rue des Batignolles , 75017, Paříž, Francie

Z blogu3

7 smrtelných hříchů a jak se s nimi vypořádat pomocí Bachovy květové terapie

Bachovy esence

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Les Fleurs de Bach Anti Stress

Nenašli jste to pravé? Co tohle?