Ecce Vita Noční krém Ultra 30 ml

Ecce Vita Noční krém Ultra 30 ml

Značka: Ecce Vita
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém s rostlinnými oleji a bylinnými extrakty podporuje tvorbu kolagenu, zvyšuje obsah vlhkosti v pleti, přispívá k viditelnému a udržitelnému zpevnění, ke zvýšení elasticity a vyplnění vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Noční krém Ultra Ecce Vita s rostlinnými oleji a bylinnými extrakty podporuje tvorbu kolagenu, zvyšuje obsah vlhkosti v pleti, přispívá k viditelnému a udržitelnému zpevnění, ke zvýšení elasticity a vyplnění vrásek. Navíc také zpomaluje proces stárnutí a poskytuje antioxidační ochranu buňkám.

Aktivními ingrediencemi nočního krému jsou látky z získané z mízy listů jihoafrické léčivé rostliny Bulbine frutescens, které podporují obnovu a zvýšení tvorby kvalitního kolagenu. Tento komplex aktivních látek má vědecky prokázané účinky se 100% větší hustotou kolagenu a s viditelnými liftingovými změnami obličejových kontur a rysů.

Výživný noční krém obsahuje také komplex extraktu z ovoce afrického stromu Kigelia africana a prášku z kůry stromu Quillaja saponaria molina, které díky vysokému obsahu flavonoidů poskytují okamžité a dlouhou trvající zpevnění pokožky.

Nízkomolekulární kyselina hyaluronová proniká hluboko do extracelulárního matrix kůže, kde vytváří prostředí pro lepší dělení buněk. Hydratuje pokožku zvenčí. Extrakt z květů Orchis mascula pleť zvláčňuje, hydratuje a celkové zjemňuje. 

Česká společnost Ecce Vita se zaměřuje na dovoz speciálních funkčních potravin a bylinných doplňků stravy v organické kvalitě a také výrobou dle vlastních receptur. Kvalita přípravků je potvrzena českou a evropskou ochrannou známkou „Produkt ekologického zemědělství“, certifikátem amerického zemědělství o organické kvalitě USDA ORGANIC a také Košer certifikát.

Použití: Nanášejte na čistou pleť. vmasírujte přiměřené množství Nočního krému Ultra na oblast tváře i krku, nechte vstřebat. Neaplikujte v těsné blízkosti očí. Nevhodné pro děti. Pro silnější efekt je vhodné před použitím Night Ultra krému aplikovat na očištěnou pleť Ecce Vita Sérum N°1.

Tip: Noční krém Ultra je vhodný pro ošetření všech typů pleti.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?