Nobilis Tilia Obličejový olej levandulový 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej levandulový 20 ml

Nobilis Tilia Obličejový olej levandulový 20 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
304
277
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Levandulový regenerační olej je vhodný pro problematickou pokožku, působí proti akné a podporuje hojení. Pokožce přináší zklidnění a harmonizuje. Je vhodný pro ošetření pleti po slunění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Luxusní pleťový pečující olej kombinuje účinky jojobového oleje a dalších bioaktivních látek. Regenerační olejLevandulový je vhodný pro citlivou a problematickou pleť, kterou hydratuje, vyživuje a regeneruje. To vše bez zbytečného ucpávání pórů a zatěžování pokožky.

Esenciální olej z levandule je velmi vhodný pro problematickou pokožku, působí proti akné a podporuje hojení. Pokožce přináší zklidnění a harmonizuje. Je vhodný pro ošetření pleti po slunění a dlouhém opalování.

Jojobový olej je jeden z nejvhodnějších olejů pro péči o pleť. Má totiž schopnost normalizovat pleť. Mastnou pleť zmatňuje a redukuje produkci kožního mazu. Suchou pleť naopak promašťuje, zabraňuje jejímu dalšímu vysychání a hloubkově hydratuje. Je vhodný pro aknózní a problematickou pleť, velmi účinně zklidní i pleť citlivou a reaktivní. Svým složením je téměř totožný s kožním mazem, díky tomu velmi snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje regeneraci a hojení, zvyšuje elasticitu a vyživuje. Zvyšuje obranyschopnost pokožky, posiluje ji a přispívá k její přirozené kráse.

Výživa a regenerace

Jojobový olej s levandulí od Nobilis Tilia bude vyhovovat všem typům pokožky, od suché a citlivé až po problematickou. Díky levandulovému oleji totiž tento pleťový olej pokožku zklidňuje, dodává jí dostatečnou výživu, ale zároveň nezatěžuje, neucpává póry a je přirozeně antiseptický. Levandulový pleťový olej je vhodný rovněž na pokožku podrážděnou či spálenou od sluníčka.

Pro zdravou zářivou pokožku

Levandulový olej rovněž pomáhá snížit výskyt nedokonalostí. Omezuje množení bakterií způsobujících akné a brání ucpávání pórů. Pomáhá optimalizovat produkci kožního mazu a udržuje pokožku sjednocenou a zářící. Jemný mandlový olej spolu s olejem růžovým pak pleť pomáhají regenerovat a podporují hojení. Pokožka bude dokonale zklidněná, čistá a zářící zdravím. 

Optimální hydratace díky jojobovému oleji

Základ tohoto pleťového oleje pak tvoří jojobový olej. Jojobový olej je jedním z nejlepších pečujících olejů, protože pomáhá balancovat přirozený kožní maz a optimalizuje jeho produkci. Svým složením je téměř totožný s kožním mazem, díky tomu velmi snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje regeneraci a hojení, zvyšuje elasticitu a vyživuje. Zvyšuje obranyschopnost pokožky, posiluje ji a přispívá k její přirozené kráse.

 

Použití: Nanášejte na odlíčený a čistý obličej. Před aplikací pleť lehce navlhčete, olej se tak lépe vstřebá a hloubkově hydratuje tím, jak uzavírá vláhu v pleti. Několik kapek oleje naneseme na vlhkou pokožku a šetrně rozetřeme. Používejte ráno a/nebo večer.

Tip: Regenerační olej Nobilis Tilia je prodáván ve skleněné lahvičce z tmavého skla. To zabraňuje oxidaci účinných látek a olej vydrží déle čerstvý. Praktické kapátko usnadňuje nanášení.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jojobový olej aneb pomoc pro pokožku i vlasy

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?