Desert Essence Obličejový peeling 120 ml

Desert Essence Obličejový peeling 120 ml

Desert Essence Obličejový peeling 120 ml

(2 hodn.)
Značka: Desert Essence
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťový peeling šetrně odstraňuje suché pleťové buňky a zároveň sjednocuje barevný tón pleti díky jemným abrazivním částečkám. Všechny typy pleti jsou jemnější, sjednocené a získávají projasněný vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový peeling Desert Essence šetrně odstraňuje suché odumřelé pleťové buňky a zároveň sjednocuje barevný tón pleti díky jemným obrušujícím částečkám. Lehká masáž peelingovými zrnky aktivně zlepšuje prokrvení pokožky, čímž posiluje její elasticitu a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. Díky pečujícímu složení bohatému na množství rostlinných výtažků je obličejový peeling vhodný pro všechny typy pleti.

Pleťový peeling nejenom že šetrně obrušuje suché pleťové buňky, ale také dodává pokožce dávku hydratace a zjemnění a to díky obsahu šťávy z Aloe vera. Aloe vera je navíc bohatá na množství nenasycených mastných kyselin a dalších živin, které pokožku aktivně zjemňují, zklidňují a současně posilují. O peelingový efekt se postará jemný prášek ze skořápek vlašského ořechu a jojobových semínek.

Drobné peelingové částečky spolehlivě odstraní nejenom suchou zrohovatělou kůži, ale také uvolní nečistoty a přebytečný kožní maz usazený v pleťových pórech. Pravidelná masáž peelingem zlepšuje prokrvení pokožky, zlepšuje její pružnost a sjednocuje barevný tón pleti. Peeling je navíc obohacen o výtažky z okurky, které pleť projasňují a zjemňují, a zklidňující protizánětlivé extrakty z tužebníku. Peeling intenzivně pečuje o všechny typy pleti, v jednom kroku je skvěle zklidňuje a projasňuje.

Použití: Malé množství peelingu aplikujte na navlhčenou odlíčenou pokožku obličeje a jemnými krouživými pohyby masírujte. Poté vydatně opláchněte čistou vodou. Používejte pravidelně 1 - 2x týdně.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu6

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Nový rok v New Yorku

Očista dočista - pleťový peeling

Peelingem k nové tváři

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Tužebník jilmový

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?