Annemarie Börlind Obnovující a detoxikační fluid 50 ml

Annemarie Börlind Obnovující a detoxikační fluid 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Obnovující detoxikační fluid podporuje přirozenou regeneraci pokožky. Ochranný komplex brání pleťové buňky před poškozením, zatímco aktivní ingredience eliminují negativní účinky UV záření.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Obnovující detoxikační fluid Annemarie Börlind podporuje přirozenou regeneraci pokožky a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy. Ochranný komplex Proteloea má výborné anti-age účinky a brání pleťové buňky před poškozením, zatímco aktivní ingredience Celligent eliminuje negativní účinky UV záření. Fluid zanechává pokožku pevnější na dotek a zdravější na pohled.

Obnovující detoxikační fluid využívá pečujících a ochranných účinků rostlinných komplexů. Ty pokožku brání před známkami stárnutí a únavy a současně obnovují škody napáchané stresem, slunečním zářením a dalšími faktory. Lehký fluid v sobě spojuje rostlinné oleje a výtažky z olivových listů společně s kyselinou hyaluronovou. Tato účinná kombinace se postará o dostatečnou hydrataci a obnovu pleťových buněk, zanechá pokožku pružnější a dodá jí zdravou barvu.

Použití: Malé množství fluidu aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje. Poté pokračujte svým obvyklým krémem.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?