puroBIO cosmetics Obnovující krém s liftingovým efektem, For Skin 30 ml

puroBIO cosmetics Obnovující krém s liftingovým efektem, For Skin 30 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživný krém s liftingovým efektem pro potřeby zralé pleti s kyselinou hyaluronovou a antioxidačním komplexem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Obnovující krém s liftingovým efektem For Skin puroBIO splňuje požadavky v péči o zralou pleť.  Je také ideální volbou v případě prvních známek jemných linek a vrásek. Díky obsahu rostlinných olejů je pokožka hloubkově vyživená a změkčená. Krém je vhodný jako denní i noční péče

Liftingový krém navrací pleti její elasticitu, pevnost a zářivý vzhled. Směs kokosového oleje a kakaového másla pokožku zjemňuje a zvláčňuje. Kyselina hyaluronová poskytuje hloubkovou hydrataci, zatímco aktivní složky komplexu AP3 chrání buňky před antioxidačním stresem.

Krém obsahuje dvě klíčové anti-agingové složky. První z nich je arganový olej, který obnovuje vitalitu pokožky, chrání buňky před antioxidačním stresem, hydratuje a zvláčňuje. Druhou je komplex hexapeptid, který omezuje tvorbu vrásek a zpevňuje kolagenová a elastinová vlákna.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Použití: Malé množství krému vmasírujte do pokožky obličeje a krku. Aplikujte ráno i večer po vyčištění pleti čisticí pěnou For Skin puroBIO. Ošetření doplňte rozjasňujícím olejovým sérem For Skin puroBIO a očním krémem/gelem For Skin puroBIO.

Tip: Krém perfektně funguje jako podkladová báze pod make-up puroBIO.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Typ pleti: anti age

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?