Natura Siberica Obnovující liftingové sérum na obličej 30 ml

Natura Siberica Obnovující liftingové sérum na obličej 30 ml

Značka: Natura Siberica
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Liftingové sérum dopřeje povadlé a stárnoucí pleti extra péči a rozmazlí ji. Výživu a regeneraci zajistí jojobový olej, o zklidnění se postará levandulová voda, s vráskami si poradí kyselina hyaluronová.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Obnovující liftingové sérum od Natura Siberica dopřeje povadlé a zralé pleti extra péči a luxusně ji rozmazlí. Výživu a regeneraci zajistí jojobový olej, o zklidnění se postará levandulová voda a s drobnými vráskami si zase poradí kyselina hyaluronová. Ovocné extrakty sjednotí barevný odstín pleti a dodají jí mladý a rozzářený vzhled.

Jojobový olej je plný nenasycených mastných kyselin, vitaminů rozpustných v tucích a dalších regeneračních a antioxidačních účinných látek. Levandulová voda spolu s růžovým olejem zklidňuje namáhanou stárnoucí pokožku a zároveň pomáhá nastartovat její přirozené obnovující procesy. Kyselina hyaluronová vyplní jemné vrásky a linky a pleť přirozeně vypne a vyhladí.

Extrakty z citrusových plodů cedrátu, malin a višní jsou bohaté na ovocné alfa-hydroxylové kyseliny, které citlivě odstraňují zašedlé odumřelé kožní buňky, vyhlazují drobné pleťové nedokonalosti, jako jsou vrásky či jizvičky po akné. Při pravidelném používání séra bude vaše pokožka viditelně hladší, jemnější a zářící zdravím.

Péče pro náročné

Exkluzivní liftingové sérum Natura Siberica je určeno zejména pro namáhanou a zralou pokožku. Stárnoucí pleť vyžaduje speciální a intenzivní péči. Koncentrovsané sérum podprouje a umocňuje účinky vašeho oblíbeného nočního a denního krému a celkově stimuluje metabolismus pokožky. Podporuje přirozenou elasticitu pokožky a je skvělým a účinným anti-age bojovníkem.

Lifting pro vaši pokožku

Toto intenzivní pečující sérum proniká hluboko do pokožky a navrací pleti její přirozenou pružnost a vláčnost. Důkladnou výživu dodává jojobový olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny, který pleť jemně vypíná a opticky vyhlazuje drobné vrásky. Levandulový hydrolát pak pokožku rychle zklidňuje, zmírňuje její zarudnutí a chrání ji proti podráždění.

Obnovte svou pleť

Růžový olej je pak přímo blahodárným balzámem pro zralou pokožku. Nejen, že pokožku do hloubky vyžiuje a chrání ji před ztrátou hydratace, ale zároveň má intenzivní regenerační účinky. Sjednocuje tón pokožky a především urychluje obnovu buněk. Ovocné výtažky jsou pak bohaté na alfa-hydroxylové kyseliny, jež mají projasňující efekt a pomáhají vyhladit veškeré drobné nedokonalosti pokožky. 

Použití: Naneste potřebné množství séra na vyčištěnou pokožku ráno/a nebo večer.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Kyselina hyaluronová - přírodní omlazující zázrak?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?