Lily Lolo Mineral Cosmetics Oboustranná tužka na obočí Medium 1,5 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Oboustranná tužka na obočí Medium 1,5 g

Lily Lolo Mineral Cosmetics Oboustranná tužka na obočí Medium 1,5 g

Zboží je trvale vyřazeno.

S tmavě hnědou tužkou doplněnou rozjasňovačem snadno zkrotíte své obočí. Je dobře pigmentovaná a díky obsahu kokosového oleje a přírodních vosků se snadno nanáší.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na obočí Lily Lolo v odstínu Medium je jako ušitá pro všechny ženy a dívky s tmavými vlasy. Funguje nejen jako klasická tužka, ale zároveň má na druhém konci rozjasňovač. Díky tomu dosáhnete dokonale upraveného a vymodelovaného obočí pomocí jednoho produktu. S tužkou se snadno pracuje a je vhodná pro doplnění každodenního make-upu.

Základ složení tvoří kromě slídy také kokosový olej, který spolu s karnaubským a kandelilovým voskem usnadňuje nanášení tužky, prodlužuje výdrž líčení a současně ochrání pokožku pod obočím před vysušením a tvorbou nepříjemných šupinek, které by kazily celý look. S barevným koncem tužky obočí jednoduše vyplníte a vymodelujete ho do precizního tvaru a pomocí rozjasňovače ho pak ještě zvýrazníte tak, aby dokonale rámovalo váš obličej.

Použití: Jemnými tahy tužky zvýrazněte obočí.

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Barva: hnědá

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Z blogu1

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?