MÁDARA Dárkový set, Ocean love 1 ks

MÁDARA Dárkový set, Ocean love 1 ks

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

OCEAN LOVE dárkový set obsahuje čisticí a odličovací pěnu a víceúčelový balzám pro všechny typy pokožky.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set MÁDARA z limitované edice OCEAN LOVE obsahuje čisticí a odličovací pěnu a víceúčelový ultra vyživující balzám Daily Defence. Skvěle se hodí pro každý typ pleti a pokožky a díky tomu nešlápnete vedle.

Čisticí pěna MÁDARA z limitované edice OCEAN LOVE zbaví vaši pleť nečistot, make-upu a přebytečného mazu a zároveň o ni díky bio rostlinným extraktům pečuje. Pěna zaujme nejen svým přírodním, veganským a 100 % biodegradabilním složením, ale zejména tím, že její obal byl vyrobený z 6 plastových lahví vylovených z oceánuPečuje nejen o normální a mastnější pokožku, ale také o tu sušší a citlivejší. Využijete ji i při odličování citlivého očního okolí. Složení naleznete zde.

Výživný ochranný balzám MÁDARA Daily Defence intenzivně chrání namáhanou suchou a citlivou pokožku před vysušením, popraskáním a nepříznivými vnějšími vlivy. Rostlinné výtažky bohaté na vitaminy pleť i celou pokožku zjemňují a dodávají jí potřebné látky, aby byla pružná a zdravá. Napomáhá obnovit přirozenou ochrannou bariéru a zadržuje potřebnou vlhkost v pokožce. Složení naleznete zde.

Dárkový set, Ocean love obsahuje produkty:

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Z blogu3

Má moje kosmetická rutina co do činění s oceánem?

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?