Eco Cosmetics Neutral, mléko na opalování, SPF 30 100 ml

Eco Cosmetics Neutral, mléko na opalování, SPF 30 100 ml

Značka: Eco Cosmetics
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
531
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Ochranné sluneční mléko SPF30 poskytuje díky obsaženým minerálním filtrům optimální ochranu pokožce obličeje i celého těla před UVA i UVB zářením. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranné sluneční mléko Eco Cosmetics poskytuje díky obsaženým minerálním filtrům optimální ochranu pokožce obličeje i celého těla před UVA i UVB zářením. SPF 30 je vhodný pro citlivý fototyp pleti do oblastí s tropickým podnebím a intenzivnějším slunečním zářením, nebo pro opravdu velmi citlivý fototyp do oblastí s mírným podnebím. Obsažené oleje, bambucké máslo a rostlinné výtažky pečují o náročné potřeby pokožky během slunění a poskytují potřebnou výživu i zklidnění.

Opalovací krém obsahuje rakytníkový olej, který má vynikající regenerační schopnost a kromě toho je také skvělým zdrojem betakarotenu. Ten pomáhá připravit pokožku na sluneční záření a zároveň prodloužit získané opálení. Obsažené bambucké máslo, jojobový a makadamiový olej se navíc postarají o výživu pleti, uzamykají v ní hydrataci a kromě toho vytváří na pokožce ochranný film, jenž zabraňuje nežádoucímu setření přípravku.

Ochrana pleti před slunečním zářením je velmi důležitá. Kromě možných zdravotních komplikací sluneční záření způsobuje také předčasné stárnutí pleti, které se mimo jiné projevuje například pigmentovými skvrnami a vráskami. 

Použití: Krém aplikujte rovnoměrně na pokožku celého těla a obličeje zhruba 15 minut před pobytem na slunci. Opakujte každé dvě hodiny a ideálně také vždy po koupání.

Eco Cosmetics, to je německá značka nabízející šetrné kosmetické produkty, z nichž některé jsou přímou určené pro ty nejmenší. Výrobky obsahují nevšední kombinace rostlinných složek a nesou certifikát Vegan (kromě balzámu obsahujícího včelí vosk).

Výrobce: eco cosmetics GmbH & Co. KG, Hildesheimerstr. 353 , D-30880, Laatzen, Německo

Z blogu6

Jakou ochranu si letos vyberete proti sluníčku?

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Přírodní vs. syntetické přípravky na opalování

Pupínkový detektiv: opalovací krémy

Zdravé opalování na vlnách bio kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jirina 5. 6. 2019 06:33

Funguje perfektne. Neroztira se lehce, je huste, ale to mi nejak nevadi, jen je vic prace s rozmazavanim.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?