Santaverde Ochranný fluid SPF 6, age protect 30 ml

Santaverde Ochranný fluid SPF 6, age protect 30 ml

Santaverde Ochranný fluid SPF 6, age protect 30 ml

Značka: Santaverde
Certifikáty: NATRUE, FSC, LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný fluid s SPF 6 pokožku lehce tónuje a současně ji chrání před slunečními paprsky. Zjemňuje, lehce vypíná a navíc pomáhá preventivně předcházet projevům stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný fluid Santaverde s SPF 6 pokožku lehce tónuje a současně ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Díky koncentrovanému složení bez kapky vody a lehkému ochrannému faktoru intenzivně brání pleť před známkami stárnutí i podrážděním od sluníčka. Ochranný fluid vám tak poslouží jako výživná náhrada make-upu v letních měsících, pokožku zbytečně nezatíží a přesto jí dodá zdravý sjednocený vzhled.

Tónovací ochranný fluid pečuje o náročnou zralou pokožku a současně lehce sjednocuje její vzhled. Díky obsahu minerálních pigmentů je tónování velmi jemné a snadno se tak přizpůsobí všem typům i odstínům pleti. I přes svou lehkou konzistenci fluid pleť ochrání, a to za pomoci šťávy z Aloe vera, výtažků z květů aloe a také spojení výživných rostlinných olejů. Pokožku zjemňuje, lehce vypíná a navíc pomáhá preventivně předcházet projevům stárnutí.

Navíc, Aloe vera šťáva společně s kyselinou hyaluronovou uzamyká i v hlubších vrstvách pokožky tolik potřebnou hydrataci. Zanechává pleť vláčnou, viditelně jemnější a přesto pružnou. Tónovací fluid má SPF 6, který poslouží jako ochrana před slunečním zářením během běžného dne a účinně eliminuje negativní vliv sluníčka na pokožku.

Použití: Malé množství ochranného fluidu aplikujte ráno na čistou tonizovanou pokožku obličeje a rozetřete do ztracena. Používejte nejlépe v kombinaci s vaším oblíbeným denním krémem.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Odstín: světlá

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu3

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Santaverde: Jak rozpoznat přírodní a rádoby přírodní kosmetiku

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?