MÁDARA Ochranný krém, Baby 50 ml

MÁDARA Ochranný krém, Baby 50 ml

MÁDARA Ochranný krém, Baby 50 ml

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hutný dětský krém EcoBaby je vhodný pro suchou namáhanou a citlivou pokožku. Pečuje a chrání jemnou pokožku novorozenců a malých dětí. Obsahuje bylinné výtažky, které hydratují, regenerují a ochraňují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hutný dětský krém Mádara Eco Baby intenzivně pečuje o jemnou dětskou pokožku, vyživuje ji do hloubky, zvláčňuje a chrání před vznikem podráždění i dehydratací. Přírodní složení bohaté na vysoký podíl pečujících olejů, másel a bylinných výtažků o dětskou pleť skvěle pečuje, eliminuje výskyt zarudnutí, svědění i opruzenin.

Dětský krém je velice jemný a současně účinný díky množství rostlinných olejů z jojoby, slunečnice, švestky a kakaovému máslu. Tyto látky dětskou pokožku vyživí do hloubky, uzamknou potřebnou hydrataci a zanechají pokožku vláčnou. Navíc vytváří na pokožce lehký film, který chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je mráz či vítr.

Péče z lotyšské přírody

Dětský krém Mádara je jedním z oblíbených produktů této lotyšské značky, která je velice populární u celé řady žen, ale i mužů a dětí. Krém obsahuje kvalitní přírodní výtažky, které pocházejí z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody. Jeho složení je dokonale vyvážené a tvořené tak, aby vyhovovalo jemné a křehké dětské pokožce, stejně jako citlivé pokožce dospělých.

Pečující složení

Základem dětského krému jsou kvalitní přírodní ingredience, které o citlivou dětskou pokožku pečují a dodávají potřebnou výživu i hydrataci. Kombinace rostlinných olejů pronikne hluboko do pokožky, uzamyká v ní potřebnou hydrataci a zabraňuje tak jejímu vysušení. Extrakty ze lněných semínek, jitrocele a šípku se pak postarají o regeneraci pleti a hlavně chrání citlivou dětskou pokožku před podrážděním. Pokožka tak zůstane nádherně jemná a vláčná.

Kakaové máslo

Krém obsahuje ceněné kakaové máslo, které nejen, že dodává příjemnou čokoládovou vůni, ale hlavně o pokožku dokonale pečuje. Díky vysokému obsahu prospěšných látek, jako je vitamin E, který je přirozeným antioxidantem, podporuje tvorbu kolagenu a zabraňuje ztrátám vlhkosti z pokožky. Zároveň napomáhá chránit povrch pokožky a podporuje jeho schopnost odolávat náročným vnějším podmínkám, jako je například chladné počasí, které pokožku snadno vysušuje.

Příjemná vůně i konzistence

Krém má hutnější konzistenci, takže se dá využít i v zimě i při nepříznivých povětrnostních podmínkách a nikdy nezklame. Je doprovázen nádhernou jemnou čokoládovou vůní, kterou mu dodává obsažené kakaové máslo. Toto aroma je ještě doplněno jemným nádechem švestkové vůně a dohromady tvoří opravdu příjemnou nevtíravou vůni, která se navíc na pokožce drží poměrně dlouho.

Použití: Naneste na pokožku obličeje, případně celého těla a jemně vmasírujte.

Tip: Pravidelné používání ochranného krému zabrání vysušování pokožky.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara Baby & Kids

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Toto léto bez opruzenin

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?