Sportique Ochranný krém pro silně namáhanou pokožku 180 ml

Century Riding Cream Long Lasting, Moisture Resistent

Sportique Ochranný krém pro silně namáhanou pokožku 180 ml

Century Riding Cream Long Lasting, Moisture Resistent

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný krém pro silně namáhanou pokožku chrání ruce, chodidla i jiné partie těla vystavené nadměrné zátěži. Bambucké máslo pokožku aktivně chrání, vyživuje a eliminuje riziko vzniku mozolů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný krém pro silně namáhanou pokožku Sportique chrání ruce, chodidla i jiné partie těla vystavené nadměrné zátěži a tření při sportu i každodenním pohybu. Bambucké máslo namáhanou pokožku aktivně chrání, vyživuje ji a eliminuje riziko vzniku puchýřů, mozolů i ztvrdlé suché pokožky.

Ochranný krém je skvělým pomocníkem pro výživu suché kůže na chodidlech, rukou, loktech a dalších částech těla namáhaných nadměrným třením. Bambucké máslo s oleji pleť ochraňují a aktivně vyživují, zanechávají ji jemnou a vláčnou. Zároveň brání pokožku před opětovným poškozením i dehydratací.

Esenciální oleje z rozmarýnu a citrusových plodů pleť chrání před záněty, zatímco výtažky z arniky a měsíčku zklidňují podráždění a aktivně podporují regeneraci pokožky. Ochranný krém hojí poškozenou pokožku, zvláčňuje ji a současně předchází opětovnému vysušení a poškození.

Použití: Malé množství krému aplikujte na namáhanou poškozenou pokožku a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby i několikrát denně.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Arnika

Recenze: Century Riding Cream a Century Femme Sportique

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: