Sportique Ochranný krém pro silně namáhanou pokožku žen 100 ml

Century Femme Chamois Cream

Sportique Ochranný krém pro silně namáhanou pokožku žen 100 ml

Century Femme Chamois Cream

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný krém pro silně namáhanou ženskou pokožku chrání ruce, chodidla a další vystavené nadměrné zátěži a tření při sportu i každodenním pohybu. Jemný ochranný krém citlivou pokožku zvláčňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný krém pro silně namáhanou ženskou pokožku Sportique chrání ruce, chodidla i jiné citlivé partie těla vystavené nadměrné zátěži a tření při sportu i každodenním pohybu. Bambucké máslo namáhanou pokožku aktivně chrání, vyživuje ji a eliminuje riziko vzniku puchýřů, mozolů i ztvrdlé suché pokožky.

Ochranný krém je skvělým pomocníkem pro výživu suché kůže na chodidlech, rukou, loktech a dalších částech těla namáhaných nadměrným třením. Bambucké máslo s oleji z makadamu pleť aktivně vyživují, zanechávají ji jemnou a vláčnou. Zároveň brání pokožku před opětovným poškozením i dehydratací.

Esenciální oleje z rozmarýnu a citrusových plodů pleť posilují a pomáhají předcházet vzniku zánětů, zatímco výtažky z arniky, měsíčku a šťáva z Aloe vera zklidňují podráždění a aktivně podporují regeneraci pokožky. Jemný ochranný krém hojí citlivou ženskou pokožku, zvláčňuje ji a současně chrání před opětovným vysušení i poškozením.

Použití: Malé množství ochranného krému aplikujte na suchou pokožku a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby i několikrát denně.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Arnika

Recenze: Century Riding Cream a Century Femme Sportique

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: