SANTE Oční fluid bio granátové jablko, Family 20 ml

SANTE Oční fluid bio granátové jablko, Family 20 ml

(1 hodn.)
Značka: SANTE
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční fluid granátové jablko pečuje o jemnou pokožku okolo očí a dodává potřebnou výživu a hydrataci. Díky marula oleji a oleji z hroznových jadérek účinně bojuje proti vráskám.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Oční fluid SANTE Family granátové jablko pečuje o jemnou a citlivou pokožku okolo očí a dodává jí potřebnou výživu a hydrataci. Díky extraktu z granátového jablka a heřmánku, marula oleji a oleji z hroznových jadérek zklidňuje pokožku a účinně bojuje proti vráskám.

Fluid je obohacen extraktem z granátového jablka, který podporuje obnovu kožních buněk, intenzivně regeneruje pokožku a napomáhá předcházet projevům stárnutí. Kromě extraktu z granátového jablka obsahuje velmi ceněný marula olej. Jeho velkou předností je ochrana pokožky před působením volných radikálů i negativních vlivů vnějšího prostředí, a chrání tak pokožku před předčasným stárnutím. Kromě toho podporuje buněčnou aktivitu, obnovuje tvorbu kolagenu a zvyšuje elasticitu pleti. 

Oční fluid obsahuje kombinaci sojového, slunečnicového a hroznového oleje, čímž je zajištěna dokonalá výživa pleti. Olej z hroznových jadérek navíc pleť zpevňuje a posiluje. Hloubkovou výživu pleti ještě znásobuje bambucké máslo, které je bohaté na řadu prospěšných látek a pomáhá minimalizovat vznik vrásek. Extrakt ze světlíku lékařského vypíná jemné vrásky pod očima a zároveň rozjasňuje a prosvětluje pokožku očního okolí.

Použití: Ráno a večer jemně vklepejte do očištěné pleti očního okolí.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Produktové řady: Santé Family

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Naučte se pečovat o oční okolí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?