MÁDARA Oční krém, Advanced Anti-Aging 15 ml

MÁDARA Oční krém, Advanced Anti-Aging 15 ml

(3 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční krém Mádara Time Miracle Eye Cream hydratuje a bojuje proti příznakům stárnutí. Zpevňuje a opravuje jemnou pokožku kolem očí. Při pravidelném používání jsou znaky únavy i vrásky znatelně zredukovány.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Oční krém Mádara Time Miracle Eye Cream hydratuje a bojuje proti příznakům stárnutí. Zpevňuje a opravuje jemnou pokožku kolem očí. Při pravidelném používání jsou znaky únavy i vrásky znatelně zredukovány.

Unikátní formule krému neobsahuje přidanou vodu, ta je ve složení nahrazena březovou šťávou a bio buňky obovujícím komplexem Galium7, který je tvořen extraktem ze svízelu syřišťového (lotyšky zvaného Mádara) a aktivními severskými rostlinami.

Péče z lotyšské přírody

Oční krém Mádara je jedním z oblíbených produktů této lotyšské značky, která je velice populární u celé řady žen, ale i mužů. Krém obsahuje kvalitní přírodní výtažky, které pocházejí z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody. Jeho složení je dokonale vyvážené a tvořené tak, aby vyhovovalo citlivé a křehké pokožce okolo očí.

Řada Time Miracle

Řada kosmetiky proti vráskám Time Miracle značky Mádara byla vyvinuta po tříletém výzkumu ve spolupráci s dermatologickou klinikou a laboratoří na Lotyšské univerzitě. Produkty této řady mají koncentrované složení, neobsahují silikony, ale stále dokonale vyhlazují pleť. Struktura a složení produktů je postavena na malých molekulách frakcí bylinných olejů a biopolymerů, které se okamžitě vstřebávají a vyhlazují pleť. Účinnost produktů byla ověřena testováním in vivo a in vitro.

Řada Time Miracle se skládá z produktů, které jsou určeny pro ženy starší třiceti let a účinně chrání pleť. Předchází jejímu předčasnému stárnutí, snižují už vzniklé známky ochabování i stárnutí pleti a již vzniklé vrásky jsou po čase méně patrné.

Pečující ingredience

Základem očního krému jsou kvalitní přírodní ingredience, které pokožce zajistí potřebnou hydrataci a dokonalou péči. Krém je bohatý na březovou šťávu, která pokožku krásně zjemní a postará se o pořádnou dávku hydratace, zatímco kombinace extraktů ze severských bylinek pokožku zpevnízvýší její odolnost a učiní ji nejen na pohled mladší a rozjasněnou.

Zpomalení stárnutí pleti

Oční krém díky svému jedinečnému složení dokáže stimulovat produkci kolagenu v pokožce a tím zajistit její pevnost a elasticitu. Navíc chrání pleť před negativními vnějšími vlivy i působením volných radikálů a tím i proti předčasnému stárnutí a vzniku vrásek. Vrásky jsou při pravidelném používání krému méně patrné a pokožka kolem očí  je mnohem pružnější.

Použití: Naneste ráno a večer na očištěnou pleť okolo očí.

Tip: Oční krém nanášejte lehkými poklepy prsteníčku. Nevtírejte ho do pokožky, to by mohlo způsobit vznik vrásek.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara Time Miracle

Typ pleti: anti age

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Březová šťáva: nápoj bohů

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Obličejová gymnastika

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Péče o pleť v jistém věku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Mádara Time Miracle

Nenašli jste to pravé? Co tohle?