Annemarie Börlind Oční krém na zralou pleť, System Absolute 15 ml

Annemarie Börlind Oční krém na zralou pleť, System Absolute 15 ml

(1 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný oční krém s aktivními látkami i přírodními výtažky podporuje tvorbu kolagenu v pleti, lehce vyhlazuje jemnou pokožku v okolí očí, zklidňuje ji a hydratuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Oční krém na zralou pleť Annemarie Börlind má hladkou gelovou konzistenci, příjemně hydratuje pleť a zanechává na ní svěží pocit. Obsahuje celou řadu aktivních ingrediencí, přírodních olejů a výtažků, díky kterým působí antisepticky, zklidňuje napětí a redukuje začervenání. Navíc pleť jemně vyhlazuje a zanechává ji krásně jemnou.

Krém pomáhá z jemné pokožky v okolí očí odstranit známky únavy a celkově jí dodává vitalitu. Díky obsahu kofeinu či kyseliny hyaluronové podporuje tvorbu kolagenu v pleti i její správné prokrvení. Jemnou pokožku kolem očí tak lehce vyhlazuje a chrání ji před povadlostí. Výtažek z albízie odstraňuje známky únavy, celkově pleť regeneruje a dodává jí krásně rozzářený odstín.

Termální voda zásobuje pokožku potřebnou dávkou hydratace, kterou v ní dlouhodobě udrží například výtažek z mořských řas, jojobový či mokřadkový olej. Tyto přírodní látky navíc jemnou pokožku hezky zvláční a dodají jí kvalitní výživu i jemnost. Mokřadkový olej je zároveň velmi silným antioxidantem, a v kombinaci s tokoferolem pokožku kvalitně chrání před škodlivým působením volných radikálů.

Použití: Malé množství krému nanášejte ráno a večer na očištěnou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind System Absolute

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Naučte se pečovat o oční okolí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Velmi kvalitní od 30-ti do 50-ti / Mo-nika 9. 11. 2017 12:28

Obsahuje krémovou konzistenci s jemnou vůní, která pleť absolutně nedráždí, voní to moc hezky. Krásně se vpíjí, máte pocit zjemnění vrásek okolo očí i rtů, i když po odlíčení ;-) vrásky zůstávají, ale jsou jemnější. Je to produkt, který můžete používat během dne opakovaně, a proto vaše oči budou působit svěže.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?