Annemarie Börlind Oční krém s koenzymem Q10, Pura Soft 15 ml

Annemarie Börlind Oční krém s koenzymem Q10, Pura Soft 15 ml

Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný krém s práškem z mořských řas, bambuckým máslem a koenzymem Q10 podporuje hydrataci, pevnost i pružnost pokožky v okolí očí. Díky tomu ji lehce vyhlazuje a chrání před předčasnou povadlostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Oční krém Annemarie Börlind s koenzymem Q10 s makadamiovým olejem, extrakty z okurky a přesličky, vitaminem A a koenzymem Q10 podporuje pevnost jemné pokožky z okolí očí a intenzivně ji chrání před předčasným stárnutím i dehydratací. Krém neobsahuje parfemaci a je vhodný i pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček.

Krém s práškem z mořských řas, bambuckým máslem, arašídovým a makadamiovým olejem je obohacený o výtažek z okurky, příjemně zvláčňuje jemnou pokožku v okolí očí a uzamyká v ní hydrataci. Zanechává ji krásně hebkou a díky přidanému panthenolu a allantoinu ji zároveň zklidní a pomohou předejít pocitům pnutí. Díky obsahu vitaminů A a E a koenzymu Q10 krém intenzivně podporuje pevnost a pružnost pokožky, a díky tomu pleť chrání před předčasným stárnutím a pomáhá vyhlazovat jemné vrásky.

Použití: Malé množství krému nanášejte ráno a večer do pokožky v okolí očí před použitím pleťové péče.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Naučte se pečovat o oční okolí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?