Benecos Oční stíny duo clouds 4 g

Benecos Oční stíny duo clouds 4 g

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní oční stíny v kombinacích atraktivních barev. Snadno se s nimi pracuje a jsou dlouhotrvající. Pokud pod stíny nanesete trošku krémového make-upu, nalíčení vydrží po celý den. Všechny odstíny jsou vhodné pro vegany a certifikovány BDIH.Odstíny: fruits (01 - růžová/fialová), noblesse (02 - růžová/hnědá), jungle (03 - béžová/zelená), clouds (04 - bílá/modrá)Složení - clouds: TALC, MICA, TAPIO

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přírodní oční stíny v kombinacích atraktivních barev. Snadno se s nimi pracuje a jsou dlouhotrvající. Pokud pod stíny nanesete trošku krémového make-upu, nalíčení vydrží po celý den. Všechny odstíny jsou vhodné pro vegany a certifikovány BDIH.

Odstíny: fruits (01 - růžová/fialová), noblesse (02 - růžová/hnědá), jungle (03 - béžová/zelená), clouds (04 - bílá/modrá)


Složení - clouds: TALC, MICA, TAPIOKA STARCH*, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLICERYDE, BUXUS CHINENSIS SEED OIL*, SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, LIMONENE, PARFUM, TIN OXIDE, CITRAL, LINALOOL (+/- (MAY CONTAIN) IRON OXIDES (CI 77492), (CI 77491), (CI 77499), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510) ULTRAMARINES (CI 77007), MANGANESE VIOLET (CI 77742), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891))

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: bílá, modrá

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?